31 octombrie 2011

Halloween – satanismul criminal deghizat în ”sărbătoare”

Departe de a fi o manifestare nevinovată a bucuriei și comuniunii, Halloween-ul este un prilej de îndrăcire în masă. Este una din diversiunile care îi deviază pe copii, pe tineri și chiar pe adulți, de la Iisus Hristos - Calea, Adevărul și Viața noastră. Manipulările media prin show-uri de distracție și divertisment necenzurate ascund marile tragedii - crimele, apostaziile și demonizările înfiorătoare - ce se petrec în această perioadă.

Nu trebuie să ne mirăm, ci să înțelegem că diavolul de la început a vrut și vrea mereu să acopere și să schimbe valorile, legile și sărbătorile dumnezeiești (după profeția lui Daniel 7, 25) cu tot felul de lucruri care să-l degenereze și îmbolnăvească pe om și să-l pună în starea de răzvrătit împotriva lui Dumnezeu și a firii.10 comentarii:

 1. Da. Un rahat de sarbatoare, iar cu Romania pupa in cur sua si europa de vest..o sa ajungem de rahat, ca si ei. Adica cei mai manipulabili oameni !

  RăspundețiȘtergere
 2. ASA CEVA!!!!!ASTA o fi lumea in care traim???Atat de oribila poate sa fie o parte a ei?M-a bulversat,pur si simplu...Nici cuvinte nu mai am...

  RăspundețiȘtergere
 3. cand te gandesti ca si la noi copiii si oamenii sunt indobitociti cu tot felul de mizerii ca asta ar merita sa luam pozitie si sa facem ceva!
  doar suntem crestini!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cine a fost la spectacolul Darul Arhanghelilor?
  Cum vi s-aparut?

  RăspundețiȘtergere
 5. deja prin scoli se pun bostani la usi si tot felul de "jocuri" pt scolari si mai mult ca sigur si pt cei din gradinita.. cand o sa creasca o sa considere asta o sarbatoare.. de la noi porneste totul.. profesori, educatoare si tot alaiul.. iar noi parintii care suntem prea ocupati cu munca asta prost platita.. nu mai avem timp sa vedem ce li se baga pe gat copiilor nostri. suntem pe dinafara, nu prea mai avem multe de facut.. doar sa stam, sa privim "spectacolul"....

  RăspundețiȘtergere
 6. nu exista diavolul sau dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
 7. https://sites.google.com/site/povestealuicorey/genocidul-planetar-si-cabala

  RăspundețiȘtergere
 8. Unde sunt filmele? De ce au fost sterse?

  Adrian

  RăspundețiȘtergere
 9. Unde sunt filmele? De ce au fost sterse?

  RăspundețiȘtergere