27 septembrie 2011

SIMBOLURI SINISTRE IN LOGO: Alfa Romeo, Vodafone, CFR, Bechtel, Procter and Gamble

Marile corporatii investesc milioane in relatii publice pentru ca clientii sa le asocieze marca cu o senzatie placuta. Este imperativ ca natura inerent egoista si lipsita de suflet a corporatiilor sa fie mascata de o fatada agreabila. Dar unor companii nu le pasa. Te urasc pe tine, pe familia ta, pe pisica ta si nu le pasa daca o stii. Pot chiar sa-si etaleze rautatea in sigla. Pe acestea le consider cele cinci mai sinistre sigle.
#5- Alfa Romeo
alfa_romeo_logo
Da, sunt de-acord, fabrica masini grozave. Dar uitati-va mai atent la sigla. De ce apare un sarpe care mananca un omulet ingrozit? Eu sunt un om, nu un sarpe-dragon urias. Deci faptul ca un sarpe mananca o persoana este tulburator deoarece tind sa ma identific cu acea persoana si nu cu uriasul sarpe incoronat. Examinand istoria siglei, cele vechi infatisau tipul intr-un mod mai impresionant.


ALFA-ROMEO-evolution-logo-car-models
In siglele vechi, tipul este infatisat in culori diferite, tot leganandu-si bratele intr-un aparent strigat de ajutor.
Explicatia oficiala este ca Romano Cattaneo a fost insarcinat sa realizeze o insigna pentru noua companie in 1910. In timp ce astepta trenul la Piazza Castello din Milano, a fost inspirat de stema familiei Visconti de pe o poarta. Prezenta un „biscione”, un sarpe mancand un copil. Infricosa populatia locala in prima parte a secolului V. Se spunea ca omul mancat e un Maur, in timpul Cruciadelor. In acest caz, cine sau ce simbolizeaza sarpele?
visconti
Stema de la Gara Central din Milano. Sarpele hidos mananca un copil… Sau da nastere? Poate reprezenta linia genealogica?
Unii scriitori ezoterici afirma ca sarpele este de fapt un kundalini (sarpe shakra) inghitind natura materiala a omului, astfel semnificand initierea ezoterica. E posibil. Dar atunci ce cauta acest simpol pe peluza lui Berlusconi?
berlusconisreptile
Peluza lui Sylvio Berlusconi cu simbolul sarpelui mancator de oameni.
Cei de la redicecreations.com au remarcat ca acest simbol a fost folosit in numeroase documente de-a lungul istoriei precum desenele Aztece si gravurile alchimice. Sigla pare sa aiba o semnificatie elitista, fiind folosita de familii nobile, mari corporatii si chiar pseudo-dictatori precum Berlusconi.
Totusi, daca tot vorbim despre serpi mancatori de oameni, de ce tot vedem arta portretizand reptile dominand fiinte umane?
Reptile-human
Parcul Vigeland, Oslo Priveste fata infioratoare.
Reptile-woman
Parcul Vigeland, Oslo. Cum ar fi o sculptura cu mine lovind una din acele creaturi in fata?
3496618301_3142226b68
Waddesdon Manor (Domeniul Rothschild), Anglia
Poate ar trebui sa-i cer parerea lui David Icke …

#4- Vodaphone
vodafone
Sigla a fost criticata intrucat simbolizeaza numarul 666. Puteti observa?
2949_Vodafone_logo_666
Precum stiti, 666 este numarul fiarei prezentat in Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul. Este asociat cu satana, antihristul si Bob Saget (putina ironie). Cei ce studiaza numerologia oculta considera ca 666 se refera la omul material ce se lasa purtat de impulsurile primare. Astfel este similar fiarei si astfel intruchipeaza propriul dusman. Orice semnificatie ce este atribuita numarului 666, este intotdeauna negativa. Totusi, cei de la Vodafone il indragesc atat de mult incat il folosesc in toate reclamele:
vodafone666_hr
vodafone12
Inca un fapt interesant este similitudinea stranie a siglei Vodafone cu cea a KKK-ului.
KKK-Vodafone
Sigla Vodafone arata exact ca picatura de sange KKK
Sasele Vodaphone este similar cu picatura de sange din simbolul Klu Klux Klan. Se face referire din nou la o line ereditara?

#3- Consiliul pentru Relatii Externe
cfr_logo
Consiliul pentru Relatii Externe nu este o corporatie dar sigla trebuie adusa in discutie aici. Daca stiti ceva despre politica internationala sau planul pentru o Noua Ordine Mondiala, sigur stiti despre CFR. A fost numit „cel mai influent think tank de politica externa din lume” de jurnalisti. Cateva exemple de corporatii: ABC News, American Express, Boeing, Coca-Cola, Ford Motor, Google, Halliburton, Heinz, IBM, Nike, Sony Corporation America si Visa. Exemple de membri: Barack Obama, Zbigniew Brzezinski (consilierul lui Obama), Hilary Clinton, Dick Cheney, John McCain si David Rockefeller. Multi autori au observat cum acestia lucreaza pentru crearea unui guvern mondial si multi membri n-au negat acest fapt. Recent, Obama i-a ales pe presedintele Consiliului pentru Relatii Externe, Richard Haass, impreuna cu membrii Richard Holbrooke si  Dennis Ross in functii de Consilieri Speciali de Politica Externa.
In sigla vedem un barbat dezbracat calarind un cal furios fluturand un fel de semnal de gasca medieval. I-am cere unui astfel de tip sfaturi in privinta politicii internationale? Emblema contine multe simboluri ce trebuie descifrate.
Calul alb este probabil o referinta la primul cal mentionat in Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul. Pasajul biblic:
„Si m-am uitat si iata un cal alb si cel care sedea pe el avea un arc; si i s-a dat lui cununa si a pornit ca un biruitor ca sa biruiasca.” (Apocalipsa 6,2)
Barbatul de pe cal este dezbracat, simbolizand faptul ca este salbatic, neavand nicio afiliatie culturala. Afiseaza „Semnul Admiratiei”, unul dintre multele semnale oculte ce este gesticulat de elitisti fara a atrage atentia. Napoleon (Francmason si Iluminist) facand semnul.
napoleon
Conform documentatiei Masonice, acest semn are un rol in ritualul gradului 6.
6-15-2009 9-09-05 PM
Screen shot din „Duncan’s Masonic Ritual and Monitor”, Malcolm C.Duncan
.In acelasi ritual, li se cere membrilor sa repete „Ca este bun” de sase ori, apoi „ca in veac este mila lui” de sase ori. In final, li se cere sa se ridice si sa se aplece de sase ori. Trageti propriile concluzii. Ce are de spus Texe Marrs in legatura cu acest subiect:
„Salutul barbatului dezbracat de pe un cal alb al CFR-ului este numit ‚Semnul Admiratiei’ in cartile Masonice. Se spune ca decurge din ritualurile pagane ce se desfasurau in Templul lui Solomon. De fapt, este salutul ocult al celor ce au apartenenta la sinagoga lui satana. Salutul il onoreaza pe Lucifer, numit de Scripturi ‚stapanitorului puterii vazduhului’. ”
Pe sigla CFR, putem citi „Ubique”, ceea ce inseamnda „Pretutindeni”. E in spiritul Big Brother, in alte cuvinte, nu poti scapa de calaretul salbatic dezbracat. Se poate prezenta drept un om al pacii dar reprezinta cabala oculta.

#2- Bechtel
Bechtel_logo
Nu trebuie sa intram in simbolismul ocult al acestei sigle pentru a o analiza, este prea batator la ochi. Arata ca sigla unui anti-erou dintr-un desen animat. De ce sunt oceanele rosii? Sunt umplute de sangele nevinovatilor sau asa ceva? La urma urmei, ce ar trebui sa intelegem? Si de ce sunt continentele cenusii? Sunt pavate cu beton in intregime? Ma intriga felul in care „Bechtel” este stampilat pe planeta ca si cum ar lasa sa se inteleaga „Noi detinem acest pamant, carati-va de pe proprietatea noastra”.
„Corporatie malefica” este un cliseu si o expresie usor agasanta folosita de liberali. Dar se aplica in acest caz. Cateva dintre „realizarile” lor (citate din Wikipedia):
Au furat apa de la saraci:
Cazul Bechtel vs. Bolivia este runda a doua dintr-o lupta pentru un lucru elementar: apa. In urma cu doi ani, Bechtel a luat in concesiune sistemul de apa al localitatii Cochabamba, al treilea oras din Bolivia, in cateva saptamani au crescut tarifele cu 200%, mai mult decat isi puteau permite majoritatea familiilor. Refuzand sa scada tarifele, compania a fost fortata sa plece datorita protestelor.
Au construit uzine chimice pentru Saddam Hussein:
In 1988, tocmai dupa ce Saddam Hussein a fost condamnat de comunitatea internationala pentru utilizarea de gaze otravitoare executarea a mii de Kurzi, Bechtel a semnat un contract cu Irakul pentru construirea unei uzine chimice.
Au profitat de caderea lui Saddam Hussein:
Critici din Statele Unite si aliati precum Marea Britanie au dezaprobat procesul prin care S.U.A. a oferit contracte irakiene companiilor americane. Bechtel a fost criticat de capitalism de dezastru pentru felul in care s-a profitat de distrugerea cauzata de razboi.
Au profitat de pe urma uraganului Katrina:
In 2005, i-a fost atribuit un contract fara licitatie de la Agentia Federala pentru Managementul Situatiilor de Urgenta (FEMA), pentru construirea de locuinte temporare in urma uraganului Katrina. A fost criticata lipsa de licitatie, costul mare si lipsa de sprijin pentru societatile comerciale locale detinute de minoritati.
Sunt multe exemple. De asemenea, cititi despre problemele de mediu. Se explica de ce apa este rosie iar pamantul este cenusiu in sigla lor.

1- Procter and Gamble
geuu_03_img0618
Aceasta este mama sinistrelor sigle oculte. Le are pe toate. Corporatia (ce fabrica majoritatea produselor casnic) s-a confruntat cu controverse in anii ’80 datorita simbolismului ocult al siglei. In urma reputatiei proaste, „Omul Luna” nu se mai regaseste pe produse dar inca apare pe certificatele de actionar Procter & Gamble, si de asemenea la intrarea unor sedii P&G.
Sigla este reprezentata de o semiluna cu o fata umana. In simbolismul ocult, o fata umana pe un corp celest semnifica o zeitate. De obicei, luna este perceputa ca o zeita datorita naturii receptive. In acest caz, ce este zeitatea masculina misterioasa? Unele indicii cu privire la identitatea sa sunt ascunse in sigla. Mai intai, uitati-va la capetele semilunii…doua coarne. Nu sariti pe fereastra inca. Uitati-va la fata lunii aproape de cerc…un 666 inversat. OK, puteti acum sa sariti pe fereastra.
proctergamblelogo_big
Sunt 13 stele in sigla, un numar important in numerologia ezoterica (in special masonica). In procesul cu Amway, P&G a pretins ca cele 13 stele se refera la cele 13 colonii americane. Scuzati-ma, dar astea-s prostii. Poti convinge judecatori mituiti sau imbecili de aceasta explicatie idioata, dar orice persoana cu cunostinte in domeniul ocultismului cunoaste adevarata semnificatie. Sunt simboluri astroteologice si ezoterice clare in sigla reminiscente cu imagini din vechi carti de magie neagra.
P&G a deschis numeroase procese impotriva detractorilor si recent a castigat impotriva Amway. Unii spun „OK, cazul este inchis, judecatorul a decis ca nu este ocult. Pot acum sa ascult Lady Gaga”. Dar unii inca au incredere in propriul rationament.
In concluzie
Daca credeti ca o sigla ar trebui sa apara aici, mentionati in sectiunea de comentarii. O mare parte  din analiza este interpretarea personala bazata pe studiul documentelor ezoterice utilizate de elite oculte. Nu-mi pasa daca sunteti sau nu de-acord cu concluziile mele. Scopul este sa incurajez oamenii sa examineze imprejurarile si sa intrebe „de ce”…poate chiar sa faca putine cercetari. Daca mai multi oameni ar face acest pas si ar fi mai interesati de imprejurari, mintea colectiva a societatii ar fi mai putin influentata de filozofia prosteasca. Beneficiile unei aceste schimbari ar fi incredibile.


 


 

2 comentarii:

  1. Logo-ul (iconul) Google Chrome :D

    RăspundețiȘtergere
  2. BABYLION este mai nou google de cautare in tot ceea ce doresti pe internet!!!!!!!!!!!!!!!!!! BABYLON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere