3 septembrie 2011

Noua stema a IJP Covasna include elemente ale steagului Ungariei si „Tinutului Secuiesc” …

Sigla IJP Covasna, modificată prin includerea steagului Ungariei și a Ținutului Secuiesc. Modificarea siglei ISP Covasna a fost aprobată prin ordin de ministru de către Traian Igaș.
sigla
Ungurii înfig în inima Poliției Covasna elemente din steagul Ținutului Secuiesc. Toate aceste lucruri se întâmplă cu acordul actualului Ministru al Administrației și Internelor, Traian Igaș.
În cadrul amplului proces de “reformă și rebrănduire” a Ministerului Administrației și Internelor s-a emis Ordinul nr. 126/17.06.2011 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului internelor și reformei administrative nr. 490/2008 privind însemnele heraldice ale structurilor Ministerului Administrației și Internelor”, se arată în documentul Minsiterului de Interne.
Prin acest ordin a fost aprobată și stema IPJ Covasna. Stema conține culorile steagului Ungariei cât și o parte din elementele steagului Ținutului Secuiesc, și anume un braț ce străpunge cu sabia o inimă.
Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne a declarat că stema a fost aprobată de o comisie de heraldică de la Academia Română. Însă membrii comisiei susțin că nu au fost consultați cu privire la acest lucru.
stema-ipj-covasna

8 comentarii:

 1. ce nu pot intelege multi oameni este ca in Harghita si Covasna este vorba de un conflict etnic creat artificial de elita ungurilor!!!majoritatea ungurilor traiesc in aceiasi saracie ca si rominii,exista multe casatorii mixte,problema acolo sunt acesti unguri putrezi de bogati care instiga la ura interetnica pentru a-si acoperi furturile si faradelegile,abatind atentia oamenilor de la ei!!!Laszlo Tokes,

  Verestoy Attila si multi altii ca ei seamana ura contra rominilor in etnia lor pentru a-si acoperi furtisagurile!!!!uitativa ce averi au toti facute in citva ani,nemaivorbind de ce au ascuns prin strainatate!!!!in esenta miscarea lor este ca la toate revolutiile din istorie majoritatea lupta si mor pentru o idee,iar un grup mic trage profitul si face avere!cam asa sta treaba si cu autonomia lor dorita cu inversunare,insemna lipsa oricarui control asupra activitatilor elitei lor!de parte romineasca sunt diversi populisti Vadim,Funar etc cere-i atita pe romini sub pretextul ca-i apara!!!si uite asa ajung 2 etni sa se urasca,uitind ca traiesc in aceiasi saracie!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da,asa este cum a spus predecesorul meu,as mai veni doar cu o completare:aceasta nu este decat interfata problemei.de mai multi ani se incearca ruperea-bucatelirea Romaniei,de mai multi ani se incearca ruperea unitatii romanilor...Uitati-va ce a mai ramas din noi(ca sa parafrazez un vers de cantec folk).Ceea ce vedem nu sunt decat uneltele masoneriei,a conspiratiei impotriva Romaniei.Sunt numai niste marionete cu ajutorul carora se aduce vrajba intre noi.N-am fost niciodata adept al lui C.V.Tudor,dar de mai multi ani el incearca sa atraga atentia asupra unor fapte si toata lumea l-a calificat drept,,nebun"-numai ca in timp s-a dovedit ca a avut dreptate-in mai tot ce a spus...Totusi-sa ne fereasca DUMNEZEU CEL BUN si de unul ca Vadim,ca daca luam in calcul numai mania grandorii de care da dovada-Ceausescu a fost mic copil in privinta cultului personalitatii...Doar ca ,,ei"-asazisa elita castiga teren prin indiferenta si preocuparile de zi cu zi pe care ni le inoculeaza,prin indobitocirea acestui popor,prin depravarea si degradarea tineretului...Poate ca si indemnul imnului nostru nu este o intamplare si ar trebui sa-i dam curs:DESTEAPTA-TE ROMANE!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Romania va fi rastignita si tara sau haina va fi impartita intre dusmanii nostrii iar dupa un timp vom fi inviati ca si natiune dar inca nu vom fi cu totul curati inaintea lui Dumnezeu caci vor mai fi 3 ani jumate de cernere.Cititi Plangerile lui Ieremia cap 2. Este modalitatea prin care Dumnezeu spala Romania de de toate necuratiile ei. Ne va trece printr-un botez al mortii pe toti, pe cel drept ca si pe cel nedrept. Botezul acesta va incepe cu noi si continua cu celelalte popoare. Cei care se vor mantui, vor fi doar acei care vor primi botezul cu toata ascultarea, ca unul care nu este demn sa ridice tonul si sa aiba pretentii de mai bine cand el este doar un pacatos si nu este mai mare sau mai bun decat Christos si care totusi a fost rastignit.In toata aceasta manie si judecata pornita impotriva noastra, Dumnezeu va ridica un mesia, un rascumparator si cei care se vor increde in el, se vor mantuii.

  ''Toţi trecătorii bat din palme asupra ta, şuieră şi dau din cap împotriva fiicei Ierusalimului şi zic: „Aceasta este cetatea despre care se zicea că este cea mai frumoasă şi bucuria întregului pământ?"
  Toţi vrăjmaşii tăi deschid gura împotriva ta, fluieră, scrâşnesc din dinţi şi zic: „Am înghiţit-o! Da, aceasta este ziua pe care o aşteptam, am ajuns-o şi o vedem!''

  RăspundețiȘtergere
 4. La fel ca evreii pomeniti in biblie, avem si noi conducatori dupa credinta noastra. Atata timp cat ne uitam in Vest si vrem si noi "progres" si asteptam solutii omenesti, Dumnezeu isi intoarce fata de la noi. De la revolutie pana in 2008 erau 17 milioane de avorturi oficiale in Romania, neoficial mult mai mult. Este strigator la cer, danseaza dracii de bucurie. Doamne ajuta!

  Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant!

  RăspundețiȘtergere
 5. am citit plangerile lui ieremia...dar de unde naiba ai dedus lugojnicolae ca e vorba de Romania?

  RăspundețiȘtergere
 6. Pai e vorba de Romania fiindca istoria se repeta, numai ca de data asta, ea se repeta in cadrul celui de al doilea popor ales care este Romania. In afara de asta, noi avem profetii nostrii care au profetit lucrul acesta, numai ca noi nu ii percepem ca niste profeti ci ca pe niste poeti. Cerceteaza profetii/poetii nostri si vei vedea. Incepe cu Mihai Eminescu, George Cosbuc, Alexandru Vlahuta si multi altii.

  RăspundețiȘtergere
 7. Suntem un popor de poeti/profeti. Tot romanul e poet, nu asa se zice? cerceteaza tot ce e romanesc, tot folclorul, poezie, muzica, filme artistice.Ele te vor indruma.

  RăspundețiȘtergere
 8. Tezaurul Romanesc consta in aceste valori,aceste pietre vii, aceste daruri sub forma de oameni si pe care, nu stiu cine, ar vrea sa le uitam considerand ca e de moda veche.Cuvantul lui Dumnezeu spune:''V-am cioplit prin proroci''
  Sa le dam onoarea si cinstea care li se cuvine celor care au contribuit si continua s-o faca zidind in inimile noastre ROMANIA MARE.

  RăspundețiȘtergere