15 septembrie 2011

Încă mai există români patrioţi!

Acest articol citit intr-un ziar din Romania (nu are rost sa-i dau numele), mi-a adus un mare zambet de dimineata :D

"Inspectorii de la Autoritatea Rutieră Română au rămas, ieri, cu gura căscată în timpul unui control de rutină făcut în judeţul Argeş.
 • Versurile lui Mihai Eminescu sunt pictate pe toată prelata camionului
Un TIR pe care l-au tras pe dreapta era decorat cu o pictură imensă a poetului Mihai Eminescu, dar şi cu două versuri celebre: “Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie/ Ţara mea de glorii, ţara mea de dor!”. Proprietarul Gheorghe Vlase spune că pur şi simplu e mândru de ţara sa: “Eu fac mai mult curse în străinătate, iar românii care citesc mesajul zâmbesc mereu”. Pe lângă cei 240.000 de euro pe care i-a plătit pentru TIR, Vlase a mai scos din buzunar încă 2.000 de euro pentru inscripţii."

5 comentarii:

 1. MULTA SANATATE LUI GHEORGHE VLASE DIN ARGES!Eu cu ceva timp in urma-5 ani-mi-am uimit fiica cand i-am spus ca-mi doresc un drapel in casa.Intrebarea imediat-urmatoare a fost,,la ce-ti trebuie?"Raspunsul meu a fost,,Pentru ca sunt ROMANCA!"In doua zile l-am primit si il pastrez cu drag si cu sfintenie-l-am si arborat o data cand am participat la o serbare aviatica la care participau si reprezentantii altor state.AR TREBUI SA FIM CU TOTII MANDRI CA SUNTEM ROMANI SI SA FACEM CEVA CA TARA ASTA SA AIBE LOCUL PE CARE IL MERITA!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. De soferi isi cam bate joc.. Vedeti pe soferii.ro

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma bucur sa vad romani care sant mandri de acest lucru ,pacat ca sant putini . Felicitari Gheorghe Vlase pentru acest gest, iti doresc multa sanatate si foarte multi kilometrii facuti cu acel TIR!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. nu Romania ii de vina ci ,marionetele din parlament. Romania e o tara minunata daca ne uitam la natura ( cea pe care omul nu a pus mana )
  inconjuratoare. A.

  RăspundețiȘtergere