27 iulie 2011

Orasele din Germania unde 99% din locuitori sunt nazisti. Minorii sunt spalati pe creier in tabere

hitler, neo-nazisti
Copiii germanilor neo-nazisti ar putea fi ridicati din familiile lor si dati in grija statului, ca o masura disperata a autoritatilor de a stopa cazurile in care minorii sunt invatati sa il glorifice pe Hitler.
Autoritatile germane sunt foarte ingrijorate de numarul crescut de tabere de vara si cursuri speciale in care tinerii sunt pur si simplu spalati pe creier si indemnati sa slujeasca unei miscari ce a omorat sase milioane de evrei la Holocaust.
Intr-un raid recent facut intr-una din aceste tabere autoritatile au gasit puzzle-uri cu fostele granite ale Germaniei inainte de Cel De-al Doilea Razboi Mondial, dar si carti de colorat, in care copiii erau invitati sa ii coloreze mustata lui Hitler.

Prajiturile sunt ornate cu luminitele S.S-ului si semnul swastika, simboluri interzise prin constitutia de dupa razboi.
Aceste vizite in taberele pro-Hitler s-au terminat cu masura guvernamentala de a lua copiii din cadrul acestor familii neo-naziste si a-i da in grija statului.
hitler, neo-nazisti
Copiii, care sunt trimisi in aceste tabere de parintii lor neo-nazisti, sunt invatati ca democratia este pentru cei slabi, si ca doar o comunitate, precum ce a nazistilor poate salva tara. Natiunea germana ar trebui sa fie condusa de un nou Fuehrer, care inca nu a fost gasit.
Copiii iau parte si la activitati normale, in aceste tabere - inoata, iau cursuri de echitatie, fac drumetii si dorm in corturi, insa sunt invatati sa calatoreasca in timp si sa slujeasca unei miscari ce a dus la izbucnirea celui mai mare razboi din istorie.
Potrivit revistei germane Der Spiegel, copiii aflati in una din aceste tabere au fost impartiti in echipe, in functie de "viziunea lor asupra lumii", expresie folosita de nazistii lui Hitler.
Aceasta miscare ia amploare in Germania. Neo-nazistii planuiesc sa se mute in acelasi loc, spre exemplu in orasul Mecklenburg 99% din populatie este neo-nazista.

7 comentarii:

 1. fb ar fi nevoie de inca un hitler

  RăspundețiȘtergere
 2. scuze dar hitler tot pt zionisti lucra,a fost pus ca si celilati dictatori/presedinti pt a servi p cineva,nu uitati ca combustibilul care misca masina d razboi germana ,venea d la sua.mai bine un vlat tepes decat hitler.:D

  RăspundețiȘtergere
 3. nazismul comunismul ,capitalismul,fascismul ,sunt doar experimente pt a vedea care e mai ieftin si eficient in a controla si cand zic controla ma refer la tot ce implica ,acest cuvant,populatia. deocamdata cel mai eficient pt ¨¨smekeri¨¨ este capitalismul .

  RăspundețiȘtergere
 4. ma apuca rasu cand aud la tv ,ca romania a primit statutul de economie de piata,:) cu alte cuvinte ,romania a intrat si ea in ghearele elitei.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest lucru ar trebuii sa ne dea de gandit. Mereu acolo unde a fost o flacara o sa ramana carbune. Daca nu este stins la timp poate izbucnii din nou.

  RăspundețiȘtergere
 6. De unde ai preluat stirea?

  RăspundețiȘtergere
 7. Mecklenburg este o regiune din Germania de nord, ea având o istorie şi cultură aparte. In prezent este amplasată în partea de vest a landului Mecklenburg-Vorpommern, cuprinzând localităţile mai importante Rostock, Schwerin, Neubrandenburg şi Wismar.

  RăspundețiȘtergere