19 iulie 2011

A murit Părintele Arsenie Papacioc

Supranumit Patriarhul Dobrogei, părintele Arsenie Papacioc, duhovnicul mănăstirii Sf. Maria din Techirghiol, a murit astăzi, la vârsta de 97 de ani.
Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Alin Boc, a declarat pentru Agerpres că înmormântarea va avea loc cel mai probabil mâine, la mănăstirea Sfânta Maria din Techirghiol.
Părintele Arsenie Papacioc este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai Ortodoxiei. A făcut parte din "generaţia de aur" a teologilor români şi a fost unul dintre cei prigoniţi şi întemniţaţi în închisorile comuniste.
Din cauza vârtei înaintate, părintele avea mai multe afecţiuni şi, la începutul acestui an, fusese internat la Spitalul Judeţean din Constanţa. La acea vreme, medicii spuneau că organismul lui este rezistent, răspunde la tratament, iar rugile măicuţelor de la mănăstirea din Techirghiol sunt cel mai bun medicament pentru duhovnic.

6 comentarii:

 1. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.SA-I FIE TARANA USOARA SI SA SE ROAGE LUI DUMNEZEU PT NOI PACATOSII. AMIN

  RăspundețiȘtergere
 2. a mai murit inca un mincinos ortodox...sper sa aibe aer conditionat in iad,daca nu s-a ars!

  RăspundețiȘtergere
 3. tu asta anonim fa bine si trageti un glont in cap, pentru la ceea ce ai spus sigur esti un pui de jidan!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumnezeu sa te odihneasca intru Imapartia Sa!


  P.S:Ba anonime nebun?Nu te mai baga in seama cu comentariile tale ateiste pe pagina asta...lasa-ne in pace!

  RăspundețiȘtergere
 5. comentarii ateiste? am zis ca nu exista Dumnezeu? Acum vad cum idolatrizati pe oameni considerand ca un comentariu negativ despre o persoana este un atac al existentei divinitatii!

  RăspundețiȘtergere