29 iulie 2011

Manipularea masonica in societatea contemporana: Cine ne conduce, cine ne distreaza si pentru cine muncim

Ne inconjoara din toate partile. Au ajuns sa fie prezente chiar si in desenele animate. "Decoreaza" copertile revistelor, clipurile artistilor, filmele, jocurile video. Au functia de "carte de vizita" pentru tot felul de personalitati care apar in ziare ori la televiziune. Si sunt din ce in ce mai evidente.

Simbolurile masonice devin aproape omniprezente, ceea ce arata ca, pe de o parte, se "evidentiaza" din ce in ce mai multi masoni, iar pe de alta parte se urmareste indoctrinarea cat mai accentuata a oamenilor cu aceste simboluri malefice. Oamenii evident ca nu le vor intelege, dar se vor obisnui cu ele, le vor reproduce mimetic, le vor integra tot mai mult in existentele lor si vor sfarsi prin a le lua drept banalitati. Adica le vor trece foarte usor cu vederea, permitand in acest fel desfasurarea nestingherita a "jocului" diabolic al "illuminatilor". Caci in semnele si semnalele lor, plini de aroganta, masonii utilizeaza de multe ori simbolistica spirituala, binefacatoare, autentica, pe care mai apoi o "inverseaza", o pervertesc si o pliaza intereselor lor. Pentru a-i deconspira, avem insa invatatura lui Iisus care ne-a dat doua sfaturi desavarsite, pe care le putem folosi cu succes atunci cand urmarim sa vedem adevarata fata a "illuminatilor": "Pomul se cunoaste dupa roade, iar omul dupa fapte" si " Aveti grija, caci de multe ori Satana se va ascunde dupa aparenta unui inger de lumina (va folosi ca paravan unele aspecte spirituale, pe care le va perverti)".


In special presa abunda de asemenea simboluri si semnale. Fotografiile, stop-cadrele, ipostazele "nastrusnice" in care pozeaza artistii, politicienii si tot felul de "figuri" din lumea business-ului, toate transmit fie apartenenta transmitatorului la o "organizatie", fie un mesaj criptat, fie fundalul real al situatiei ori fiintei in cauza, fie un avertisment, fie un SOS catre "frati".

In general putem spune ca sunt 13 semne si semnale care sunt afisate in mod frecvent de catre francmasoni :
 • Utilizarea degetului aratator (indreptarea indexului direct spre camera foto ori atingerea ochiului si gurii cu aratatorul sunt foarte des intalnite),
 • Semnul "OK",
 • Pumnul,
 • Schitarea unei piramide cu bratele,
 • "Mana jucatoare", foarte frecventa, este ipostaza in care cel din fotografie pare a tine o minge in una sau in ambele maini,
 • Mana pe inima, fara nici o cauza aparenta (juramant, etc !),
 • Strangerea de mana in stil masonic (o strangere apatica, lipsita de barbatie, in care degetul mare apasa usor pe incheieturile degetelor celuilalt),
 • Privirea in sus, fara un motiv explicit (imitatie a privirii lui Iisus, pe cruce),
 • Privitul pe deasupra ochelarilor,
 • Atingerea paharelor, ori a diferitelor ornamente, intr-o fotografie,
 • A cuprinde pe cineva pe dupa gat intr-o fotografie (semnal de primejdie),
 • Strangerea propriului gat cu mana (semnal de primejdie),
 • Semnul "It's rock" sau semnul coarnelor, in care aratatorul si degetul mic sunt orientate in sus iar degetele mijlociu si inelar sunt pliate in podul palmei, cu degetul mare peste ele. Un simbol utilizat in special in randul membrilor "Bisericii lui Satan" fondata de Anton Szandor LaVey in San Francisco.
In continuare va vom prezenta cateva exemple elocvente pe care probabil le stiti deja, dar pe care e util sa vi le reamintiti. E o metoda buna de a inlatura o parte din minciuna care de multe ori ne intuneca vietile.

Pentagrama inversata. Folosita in vrajitorie si in ritualuri oculte, este totodata si un insemn masonic, afisat de multe ori la vedere de adeptii acesti secte, pentru a usura identificarea reciproca. Uneori are integrat in ea un cap de demon , prin aceasta aratand implicit ca este o “portita” de acces catre Baphomet, un demon unic in Satanism. Semnul masonic corespondent utilizat cel mai frecvent este semnul coarnelor, despre care am vorbit mai sus.

4 comentarii:

 1. Michael Jackson facea gestul cu coarnele in jos-oare asta sa-l fi costat asa de scump?

  RăspundețiȘtergere
 2. ce ar fi daca ai posta ceva despre hollywood MK deception? sunt sigura ca cititorii tai vor fi incantati:d

  RăspundețiȘtergere
 3. ascultati versurile noilor "staruri" ale muzicii actuale , vedeti simbolurile si nu va veti mai mira ca desi nu se evidentiaza prin talente aparte (ca m.jackson, queen etc) totusi artisti de azi sunt sustinuti si promovati de o mass-media aflata in mainile masoneriei.
  Si ritmurile si miscarile de dans aferente repetative dau de gandit. Vedeti muzica si miscarile folosite in sectele religioase in timpul incanta;iilor ;i a "spalarii creierelor'.Muzica hip-hop si rep-ul sunt bine sustinute de conducatorii caselor de discuri-masoni iar cantareti ca eminem, rihana , jay jazz si lady gaga sunt cunoscuti pentru mesajele sataniste promovate , pentru versurile cu rai man et

  RăspundețiȘtergere