7 iunie 2011

Terifiant: PEPSI foloseste potentiatori de aroma pe baza de celule din FETUSI AVORTATI

Mai multe organizatii pro – viata cheama la un boicot public al gigantului alimentar Pepsi Co, datorita parteneriatului cu Senomyx, o companie biotehnologica, care utilizeaza celule de fetusi avortati in cercetarile si dezvoltarea potentiatorilor de aroma artificiali.
De asemenea LifeSiteNews au infatisat anterior in legatura cu parteneriatul dintre Senomyx si corporatii alimentare gigant, printre cei mai importanti fiind: Pepsi, Kraft, Nestle.

Organizatiei pro-viata “Copii lui Dumnezeu pe viata” (CGL), i s-au alaturat majoritatea organizatiilor pro-viata, chemand la un boicot asupra Pepsi co.
Pepsi finanteaza cercetarea si dezvoltarea, si plata creditelor pentru Senomyx, care foloseste HEK-293 (celule embrionare umane din rinichi) pentru a produce potentiatori de aroma pentru bauturile Pepsi.
“Folosind receptori izolati de receptori de gust, am creat teste sistemice bazate pe receptori gustativi, care furnizeaza analize biochimice sau electronice, atunci cand un ingredient al aromei interactioneaza cu un receptor”, transmite siteul oficial Senomyx.
“Ceea ce nu spun publicului este ca ei folosesc HEK 293 –celule embrionare umane din rinichi prelevate dintr-un fetus avortat, pentru producerea acestor receptori”, a comunicat Debi Vinnedge, Presedinte al CGL, grupul care a monitorizat folosinta fetusilor avortati in produse medicale si de cosmetica de ani de zile.
Celule de fetusi avortati nu sunt in produsul in sine. De altfel, “Pepsi poate folosi variate solutii in locul celulelor de fetusi avortati”, a transmis Vinnedge.
Dezvaluirile despre tehnicile de cercetare ale Senomyx au motivat Campbell Soup sa intrerupa orice colaborare cu Senomyx.
Cu toate acestea, Pepsi co. isi continua contractul de colaborare in pofida conexiunilor legate de fetusi. Au atras furia opiniei publice, atunci cand, anul acesta, au raspuns: “colaborarea cu Senomyx este limitata doar la crearea bauturilor sarace in calorii si cu gust fantastic pentru consumatori.”
Presati, Pepsi a transmis un comunicat de presa in care au sustinut ca au fost acuzati ca fac cercetari pe tesuturi de fetusi avortati.
Bradley Matters, director executiv al Life Issues Institute, a transmis: “In timp ce tesuturile de fetusi avortati nu sunt in produsul in sine, corelarea este de ajuns sa emita repulsie pentru majoritatea consumatorilor. Din cunostintele noastre, este prima data cand un produs alimentar a fost asociat cu avortul.”
Organizatiile pro-viata au comunicat ca toate companiile care vor colabora cu Senomyx vor fi targetul unui viitor boicot.
Organizatiile pro-viata solicita publicului sa boicoteze toate produsele Pepsi si sa incurajeze consumatorii sa contacteze conducerea Pepsi pt a solicitarea inchiderii oricaror legaturi cu Senomyx.

6 comentarii:

 1. Si uite asa incepe noua curatenie a populatiei nestiutoare si ignorante . nu uitati tinta lor REALA este sa aduca populatia globului la sub 1 miliard de locuitori . Pace , iubire si compasiune .

  RăspundețiȘtergere
 2. probabil ca pepsi co. a luat in fata firmei coca cola si se vrea mutilarea imaginii. dar nu e exclus sa contina asa ceva..

  RăspundețiȘtergere
 3. "Pepsi"e un alt nume al lui satana!!
  In limbile cele mai vechi si mai mult vorbite se contin cuvinte si fraze cu sensuri duble,subliminale.
  Sa luam un exemplu:"Dumnezeu sa-ti dea un barbat sanatos".
  In realitate inseamna"Domnitorul satana sa-ti de un satana/satana."Deoarece santem dominati de satana cu un alt al sau nume "zeu",iar cuvintul barbatos e inca un nume de al lui si insasi cuvintul "sanatate"provine de la satana,dupa un joc de litere.Ca si Santa Claus/satan lucas/scurt de la lucifer.
  Altii mai folosesc "Namaste",care e "Me satan" in realitate.
  Toate acestea toarna apa la moara antihristului si el isi inchipuie ca noi il slavim si respectam,ii dau energie.
  Practic aceasta personalitate exista si tinde spre a ne schimba/strica/rupe de la ceia cum ne-a facut Creatorul.
  Fiecare trebuie sa stie ei sa evite scurgerile de energie spre orice fiinte parazitare.
  Cum se face? mai vorbim,daca va intereseaza..  "Coca Cola"foloseste cocaina in doze mici.

  RăspundețiȘtergere
 4. sa mor de scarba si nu alta , sa imi vomit matzele.ce scarbos,bleah...bine ca nu storcesc gandaci .

  RăspundețiȘtergere
 5. :( prefer gandaci storciti decat asa ceva.. D
  oamne in ce directie au luat-o toate lucrurile..

  RăspundețiȘtergere