11 iunie 2011

Semn sau inselare?Doi ochi mari pe cer

7 comentarii:

 1. suta la suta calculator ascultatima ce va spun !! de ce ?? simplu ptr ca imaginea e un fake imputit iar sunetul nu se potriveste cu imaginea ... parerea mea de manager it la magazinul 1A CONSTANTA ... VA MULTUMESC ANTICIPAT

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu este calculator este reala treaba si a fost si la marile posturi de stiri din romania prescum si la cele de peste hotare . Ochi daca nu ma insel au fost filmati undeva in polonia sau serbia .

  RăspundețiȘtergere
 3. nu e reala, se misca prea dubios noru' ala inainte si inapoi si ochii apar prea subit.

  RăspundețiȘtergere
 4. totul este coincidenta, credeti in Dumnezeu? sunt curios cati cred care intra pe acest site.totul este coincidenta si atat.

  RăspundețiȘtergere
 5. Draga Radu eu as dori sa te intreb alt ceva , ce intelegi tu prin Dumnezeu !?!! Eu unul nu ma ascund si recunosc la orice ora si ori unde ca sunt ATEU .

  RăspundețiȘtergere
 6. frate..normal ca e o facatura... am impresia...sau ochii aia semanau cu ai unei vulpi?

  RăspundețiȘtergere
 7. un ateu este ca o supa fara zarzavaturi
  sa nu ne luam dupa semne false acum 2 ochi pe cer se lasa filmati! grecii care se uitau la hercules cand erau mici o sa zica ca e hera... romanii care se jucau pe computer cand erau mici zic ca e design grafic ...iar eu sunt de acord cu ce am citit : metaforele sunt facute pentru necredinciosi...iar ce vedem in imagini e o porcarie... un nor in forma de ciocan ar fi avut mai mult sens.

  RăspundețiȘtergere