30 iunie 2011

Charles Bolden, intr-o inregistrare video, anunta in mod oficial: “Va rugam sa va pregatiti de un dezastru la nivel planetar…”

Charles Bolden: 
“Gândiţi-vă la dezastrele naturale ce s-ar putea produce în zonele voastre. Puneţi la punct un plan de pregătire a familiei în casă. Pregătiţi o trusă de salvare!”, sunt câteva din sfaturile şefului NASA către angajaţii agenţiei, care au fost înştiinţaţi printr-un e-mail de existenţa înregistrării postată pe site-ul oficial al NASA.
Se vorbeşte deja despre un cutremur devastator care ar urma să se producă pe 1 august 2011, în timp ce alt scenariu apocaliptic s-ar putea scrie pe 29 septembrie, în urma unei alinieri a planetelor. În fine, există şi varianta ca pe 8 noiembrie Pământul să fie lovit de un asteroid cu diametrul de 500 de metri.

Sa ne aducem aminte ce spunea parintele Argatu:
“Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni. Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă.

M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu. Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometrii. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul. Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur”

Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, va dispare dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Va conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor, nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va împuţina. Vom trăi timpurile cele de pe urmă. Habar nu avem ce greutate vor avea. Habar nu avem ce ne aşteaptă pe noi şi pe copiii noştri. Pe copiii noştri, aceste timpuri îi vor prinde nepregătiţi să le înfrunte, pentru că părinţii din ziua de astăzi   nu-şi mai educă copiii în frica de Dumnezeu şi ruşinea de oameni. Din cauza aceasta vor cădea victime multor răutăţi. Mamelor nu vă lăsaţi copiii în voia lor şi să-i ia valul acestui desfrânat veac. Veţi plânge veşnic, că nu v-aţi mântuit copiii şi ia-ţi făcut fii ai gheenei. Dacă lumea s-ar întoarce de la răutate, de la păcat şi necredinţă,  aceste timpuri nu ar veni acum şi nu am fi noi cei care le-am trăi.3 comentarii:

  1. prea frumos si adevarat!!!slavit sa fie domnul si tatal nostru!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=8oF9ESRFgA8&feature=related TE ROG SA URMARESTI CLIPUL ASTE SI SA IMI SPUI CE PARERE AI DACA DUPA TINE E SAU NU RELEVANT

    RăspundețiȘtergere
  3. NASA nu-si mai justifica existenta, asa ca, pentru a obtine finantare de la guvern (a se citi contribuabili) inventeaza tot felul de catastrofe.

    RăspundețiȘtergere