11 iunie 2011

Catolicismul si simbolurile luciferice (masonice)12 comentarii:

 1. As dori sa spun atentie la poza 4 ca nu este pentagrama aceea este steaua lui David iar pentagramele din pozele 5 si 7 nu sunt simboluri satanice . Aceea este steaua magilor . Daca va uita-ti atenti in acele pentagrame nu puteti desena capul lui Baphomet , pentru a fii pentagrama satanista trebuie sa fie cu colturile in sus .

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca ai observat ei mereu lasa mesaje sublime mai peste tot.Asa e si aici.Chiar daca pentagrama nu e cu colturile in sus ,ei stiu ca semnul lor "domneste" la loc de cinste.e ca o chestie sublima si aici.
  Doar nu era sa puna pentagrama direct cu colturile in sus sa dea de banuit si sa apara tot felul de intrebari.alex

  RăspundețiȘtergere
 3. draga admin, ti-am propus odata sa dezvalui si simbolurile din ortodoxie,dar se pare ca nu vrei! ori suntem impartiali ori nu mai suntem!

  RăspundețiȘtergere
 4. simbolurile din ortodoxie , majoritatea dintre ele sunt preluate si transformate de cei care se gandesc numai la rau , in simboluri de-ale lor :) si d-asta multe simboluri care apartin de Biserica Ortodoxa o sa zici ca le-ai vazut la illuminati sau nu stiu unde altundeva :)

  RăspundețiȘtergere
 5. tin sa te contrazic...crestinismul apostolic nu are nevoie de simboluri pentru a-si arata credinta! faptul ca exista simboluri sataniste in catolicism si in ortodoxie denota faptul ca acestea doua au la origini paganismul!

  RăspundețiȘtergere
 6. tin sa te contrazic...crestinismul apostolic nu are nevoie de simboluri pentru a-si arata credinta! faptul ca exista simboluri sataniste in catolicism si in ortodoxie denota faptul ca acestea doua au la origini paganismul!
  FOARTE FRUMOS RASPUNSUl . Din cate am citit singurul simbol crestin sa ii spun asa este PESTELE , care il pute-ti vedea pe unele masini lipit ca si abtibild . In schimb simbolul cruci este preluat din Paganism la fel ca si majoritatea sarbatorilor asa zise Ortodoxe sau crestine . Cine se va documenta in adevaratul paganism si va studia scrieri vechi si nu numai vor vedea si vor intelege . Pace iubire si compasiune .

  RăspundețiȘtergere
 7. simbolurile lor se intalnesc peste tot! chiar si pe biserica ortodoxa am vazut piramida cu ochi

  RăspundețiȘtergere
 8. o sa pun cat de repede o poza cu acele simboluri masonice pe biserica ortodoxa:)
  http://adevarulascuns.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 9. piramida cu un ochi e si pe catedrala mitropolitana din iasi chiar la loc de "cinste" ca o stea in frunte.. si alte simboluri masonice sunt pe palatul culturii (simbolurile caselor masonice) deci.. nu e de azi de ieri.. e de secole "invazia"..

  RăspundețiȘtergere
 10. http://www.youtube.com/watch?v=sEcf2ue4Gz8 aicea gasiti un filmulet cu simbolurile masonice din ortodoxie!

  RăspundețiȘtergere
 11. Dragi sectari (asa-zisi "pocaiti")!!! Va rog sa nu mai aruncati cu noroi in bisericile celelalte ci sa multumiti catolicilor si ortodocsilor ca datorita lor ati avut acces la Sfanta BIBLIE. Sectele au aparut la mult timp dupa Crestinism...asa ca mai ganditi-va daca secta voastra e "adevarata credinta"...Sufletul si faptele omului vorbesc in fata lui Dumnezeu, nu religia sau termenul de "pocait"!!!

  RăspundețiȘtergere
 12. Pentagrama se leagă ca grafică, ca simbolistică, de steaua lui David... Fie că-i steaua lui David, fie că e pentagrama, acesta este un simbol al semito-masoneriei, demascându-se astfel de la sine apartenența bisericii catolice, aidoma celei ortodoxe plină de aceleași efigii, la semito-masonerie și anti-creștinism...

  RăspundețiȘtergere