9 iunie 2011

AZI are loc intalnirea Bildelberg


 Cei mai "puternici" oameni din lume se vor reuni de joi pana duminica  in staţiunea elveţiană St. Morritz, scrie CNBC.com la hotelulSuvretta House.
Site-ul notează, de asemenea, că, în cadrul acestor întâlniri, cei mai puternici oameni din lume nu discută problemele politice şi economice.
 În acest caz, CNBC se întreabă care este, de fapt, scopul Bilderberg. "Nu este o organizaţie. Nu este un summit oficial. E, practic, o întâlnire între prieteni", spune Andrew Kakabadze, profesor al Universităţii Cranfield din Marea Britanie şi co-autor al unei cărţi despre conferinţa secretă.

Ce au de gand sa puna la cale??Numai ei stiu.
 

11 comentarii:

 1. oare nu poate ateriza o bomba acolo intre ei asa din greseala :)):))

  RăspundețiȘtergere
 2. Daaaaa siiigur ca este o intalnire numai intre prieteni. "Prieteni" care ne discuta viitorul si cum sa ne controleze mai usor...buna faza cu bomba:)

  RăspundețiȘtergere
 3. masoni imputiti ! distrusi , ratati . fraieri cocliti ... si restul prostimea care se scalda in indiferenta.

  RăspundețiȘtergere
 4. bilderberg e o secta oculta-satanica,anti-crestin ortodoxa,vezi ce-a le-au facut serbiei si greciei. bilderberg= fascisti,comunisti,nazisti anti-sarbi si anti rusi.

  RăspundețiȘtergere
 5. CREDE-MA CA SUNT MULT MAI MULT DE ATAT

  RăspundețiȘtergere
 6. cine arunca bomba? nelutzu, tu? ce usor e de vorbit si sa astepti ajtutor, fara sa faci nimic in concret...si ei sunt parte a creatiei tocmai ca sa invatam ...
  sa ne IMPLICAM DIRECT, chiar incepand cu un cerc mic din imprejurul nostru. Actiune-reactiune=resultat...incetisoara infiltrare a bunului...probabil, extrapotential

  RăspundețiȘtergere
 7. vrei sa schimbi ceva? participa si nu te plange, sa argumentezi, dar sa si actionezi. pe vorbe in vant se bazeaza "altii" si stiu de ce.

  RăspundețiȘtergere
 8. ai postat un interviu cu cineva care zicea ca anul asta o sa fie criza alimentara, a nimerit-o baiatu,a aparut cacat ul de virus care ii obliga pe toti comerciati si agricultori sa arunce tot la gunoi.Pariez ca nu e nici un virus ca si faza cu virulsul AH1N1

  RăspundețiȘtergere
 9. Orice mare imperiu, orice in lumea asta are un inceput.... si un sfarsit.. Sfarsitul lor o sa vina.. poate nu cu o bomba.. dar cu siguranta o sa vina.. Nimic si nimeni nu e vesnic. Doar Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 10. http://www.youtube.com/watch?v=WGDW03FeZq4&feature=related


  Check this out

  RăspundețiȘtergere