24 mai 2011

Un nou virus creat de americani?

Dupa bine cunoscuta gripa aviara si cea porcina,o noua epidemie ameninta Europa?

 Super-bacteria, aşa cum este denumită de Monsters and Critics, se răspândeşte prin intermediul legumelor şi fructelor din supermarketuri.

Trei decese au fost raportate marţi în Germania, în urma infecţiei cu o formă necunoscută până acum a bacteriei E.coli, care s-a răspândit în nordul ţării într-o săptămână.
Îngrijorătot este faptul că 140 de nemţi s-au îmbolnăvit şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Infecţia cu E.coli se manifestă prin crampe stomacale, stări de vomă sau diaree. Din grupul celor bolnavi, 40 de persoane sunt în stare gravă, autorităţile medicale fiind în stare de alertă.

Super-bacteria este imună la antibiotice şi simptomele sunt mai dureroase decât în cazul formei clasice, iar decesul poate surveni în urma unui blocaj renal, aşa cum i s-a întâmplat uneia dintre victime.

Sa fie aceasta o noua bacterie creata de americani in laboratoare pentru a scoate un nou profit urias si pentru a duce planul,de a reduce drastic populatia Pamantului,la bun sfarsit?

9 comentarii:

 1. Sigur NU este o strategie de reducere a populatiei...pentru ca profit nu au de unde scoate daca zici ca nu exista tratament...iar reducerea populatiei nu se face la intamplare...pentru ca astfel ar muri si oameni de-ai lor...ceea ce n-ar fi favorabil pentru ei...deci poate fi doar o boala aparuta in urma e-urilor din alimente

  RăspundețiȘtergere
 2. nimic nu e la intamplare

  RăspundețiȘtergere
 3. prietenul meu drag si scump , chestiile astea nu se intampla , ele sunt planificate ca o cursa de avion , iar chestia cu nustiu cat nemti au murit ... asta e asa doar cat sa stim noi . ca de fapt cred ca au fost de cel putin 10 ori mai mult , totusi ma surprinde un sg fapt ... de ce tocmai in Germania ??? sa fie oare cauza ca doamna MERKEL vrea sa se retraga ... ce sa fie asta ?? cumva un avertisment ... ca si doamnei MERKEL i se poate intampla cand mananca un mar ??? asta dupa parerea mea are bataie lunga si mare

  RăspundețiȘtergere
 4. 100%...ma uimesc copilariile din unii cititori.....TOTUL ESTE INTAMPLATOR. TOTUL ESTE PROGRAMAT..TOTUL ESTE FACUT CA LA CARTE......deschideti va ochii...

  RăspundețiȘtergere
 5. >>> către ultimul anonim:
  -La ce să deschidem ochii?
  >>> tuturor:
  Mass-media-RO a implantat multora în subconștient palavrele-vrute-și-nevrute.
  Nu vă ascundeți după cuvinte. Dați soluții, spuneți CLAR, nu faceți pe filozofii de 2 bani.
  Omul are capacități nemărginite dar nu le folosește pentru ca a fost învățat Să NU LE FOLOSEASCĂ. Un virus, dacă este produs de om, poate fi stăpânit de om. Încrederea este primul pas, apoi cunoașterea de sine.

  RăspundețiȘtergere
 6. SOLUȚIA VIEȚII:
  -când spui: "Cred că am să reușesc", este puțin probabil.
  -când spui: "Am să reușesc cu siguranță", este tot atât de probabil.
  >când spui: "FAC ACUM", vei reuși.
  Ce legătura are cu subiectul de mai sus?
  În unele cazuri este absolut necesar să nu fi singur ci să fie un grup care să zică: REUȘIM ACUM!
  FORMAȚI-Vă GRUPUL !

  RăspundețiȘtergere
 7. Doctorul GHEORGHE MENCINICOPSCHI despre bacteria ucigasa: "Scandalul E.coli cu castravetii este fabricat"

  RăspundețiȘtergere
 8. Adica sa nu mai mincam fructe, legume sisa ne limitam la margarina si soia ?

  RăspundețiȘtergere
 9. Margarina a fost inventata pe vremea cand nu avea de mancare Hitler pentru omenii din lagare... mancati oameni, daca vreti sa va omoare niste idioti... daca tot nu credeti, chimia va confirma acest lucru.

  RăspundețiȘtergere