3 mai 2011

Planul de falimentare a României şi măsuri de contracarare

Vreţi să aflaţi unde au sfârşit-o miliardele de euro luaţi împrumut de la FMI şi care este scopul real al împrumutului? Mesajul merită citit până la capăt - sunt aduse în discutie rezervele de mâncare, aditivii alimentari, vaccinurile şi cum sunt toate acestea folosite împotriva noastră, de către aşa-zisele "elite".

Nu am încredere deloc în petiţiile "online", care doar ne dau impresia că facem ceva în vreme ce lucrurile rămân ne-schimbate şi deci nu recomand semnarea lor. Si împotriva actelor cipate au existat peste 1 milion de semnături, dar "domnii" parlamentari au făcut efectiv ceva pe voinţa noastră.

Conştientizaţi mai bine informaţia şi adunaţi în Dvs. hotărârea de ne-clintit de a schimba ţara în bine. Anul acesta e unul crucial pentru România căci oamenii vor ieşi în stradă cauzând probabil căderea guvernului, iar mânia maselor trebuie canalizată în ceva bun, constructiv şi nu în felul pe care trepăduşii din spatele puterii îl coc deja (violenţe de stradă, acte de vandalism sau extremiste, în mod clar provocări menite să discrediteze o mişcare populară - gen Târgu Mureş, 1990, când trezirea românilor periclita puterea comuniştilor constituiţi în FSN). De data asta realizăm că numai uniţi vom câstiga, nu?


Apoi să ne asigurăm cu ghearele şi dinţii că nici unii dintre cei vechi sau din garda a II-a, (tinerii lupi gen Victor Ponta şi atâţia alţii ca şi el), nu se vor ridica la putere pe spatele poporului. Avem 1989 ca învăţăminte atât pentru ceea ce trebuie făcut, cât mai ales pentru greşeli.

Deocamdată, să lucrăm la conştientizare şi la trezirea altora. Apoi, să ne rugăm pentru ţară în fiecare zi. Dacă suficienţi dintre noi facem asta, restul va decurge în mod firesc. Şi-acum planurile:

În România, băncile austriece au ameninţat că vor falimenta piaţa bancară europeană dacă nu primesc fonduri de la statul român. În consecinţă politicienii autohtoni au fost chemaţi la Bruxelles, unde li s-a cerut ca România sa angajeze acest imprumut.

Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMÂNIA VREODATA!

Ca să vă fie foarte clar că e o conspiraţie:

1. SECRETISM (aflăm din UE, prima oară, ce bani luăm noi)

2. GRABĂ (repede, repede, au şi venit şacalii FMI)

3. NU SE DAU JUSTIFICĂRI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI

4. Nu s-au organizat întruniri mediatizate, cu participarea cremei economiştilor români, unde să se dezbată clar, pe faţă, dacă avem sau nu, nevoie de împrumut

5. Se evită declararea sumei totale! Asta va permite mărirea ulterioară a sumei, la oricît e "nevoie". Unii afirmă, 20 miliarde, dar e puţin probabil, deoarece o ţară, mai mică, ca UNGARIA, împrumută 25 MLRD, iar noi numai 20?

6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date.

7. Dat fiind mărimea sumei şi condiţiile globale deosebit de grave, precum şi faptul ca în final, poporul român va returna împrumutul, ar fi trebuit să fie tratat cu o transparenţă TOTALĂ, în mass media; de asemenea, să se publice o listă cu ce bani se dau şi cui?
Deci, acestea sînt definitorii unei FRAUDE DE PROPORŢII, care i se pregăteşte poporului român.

În Ungaria, au argumentat încă de anul trecut că au nevoie de 25 Miliarde. Au împrumutat şi tot nu au putut evita recesiunea.

Să vedem, în continuare, ce se va face în mod real cu banii. Banii vor intra "virtual" în BNR, iar de aici vor fi daţi în proporţie de 80%, băncilor străine. Aceşti bani, împreună cu banii strînşi de la populaţie, prin dobânzile mari oferite (atenţie români!) vor fi transferaţi în străinătate, la băncile-mamă.

După care vor declara falimentul aici, local. Între timp se vor strădui să reducă şi limita minimă de siguranţă în BNR, ca impactul să fie şi mai devastator (cum a fost şi făcut, de curînd, cu o variaţie mică, e drept, dar s-a făcut ca să se testeze reacţia publicului).

Cu restul de bani, după cum era de aşteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat în ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!

Deci românii, se vor alege cu PLATA ÎMPRUMUTULUI + DOBÎNZII.

Nu numai aceasta, căci imprumutul e condiţionat de acceptarea de către guvern a următoarelor condiţii:

- banii trebuie sa "AJUTE" băncile austrice în dificultate în România

- creşterea taxelor, TVA, impozit pe profit

- reducerea bugetului sănătăţii şi învăţămîntului

- obligativitatea cip-ării (la început în paşaport, după aceea buletine şi permise auto, gradual, şi în final în corpul uman)

- obligativitatea montării camerelor de luat vederi peste tot

- implementarea statului poliţienesc absolut, cum a fost arătat în romanul orwelian "1984" şi în care românii au trăit timp de 50 de ani

- obligativitatea vaccinurilor. Vedeti HPV şi acum vedeţi contaminarea cu Gripa aviară şi porcină în Cehia, Austria şi Germania. (Deocamdată românii au făcut faţă cu bine ameninţării, ambele vaccinuri fiind refuzate în proporţie de peste 90%)

Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7...8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia "firmelor prietene" FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra.

Dacă nu credeţi, aduceti-va aminte de anii '90, ce s-a intimplat in România.

Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:
Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?

Ideea este ca aceşti trădători, vor aduce diverse date, diverse calcule şi statistici contrafăcute, să-şi ascundă hoţia. Trebuie ca poporul român să fie ferm: dacă actualul guvernator nu se pricepe să administreze Banca Naţională, cu ce avem în acele conturi, atunci să plece!

Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a fost fortat de popor sa plece:
http://news.xinhuanet.com/english/2009-02/27/content_10915777.htm

Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze!

Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor '90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori. Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea, gata.

Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:

Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei:

In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:

Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.
Desi noi banuiam asta inca de anul trecut, Adrian Nastase arunca si el bomba: "Sunt presiuni externe pentru ca România sa ia imprumutul de la FMI"

Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrata de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.

Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.

Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.

Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului.

Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.

Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme "prietene" a celor din sistem.

Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.

Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte "eficient" al acestor elite.

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:

Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul evreu Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze.

Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte.

Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA. Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata.

Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita.

Armatele secrete ale NATO. Operatiunea Gladio si terorismul in Europa de Vest.

De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite.

În aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor.

Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele.

Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali.

Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabili, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA.

Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat anul trecut in Cehia.
Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor "aparea" in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:

Au introdus în toate produsele alimentare, în sucurile răcoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricaţie conţine doze mari de mercur, şi care produce diabet şi alte afecţiuni grave: SUA au ameninţat India, după ce aceasta a interzis comercializarea Coca Cola şi Pepsi Cola, datorită concentraţiei mult peste limita admisă de pesticide.

Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). Veti fi socati de ceea ce aflati.

De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu - MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentiator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.

Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar.

Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer.

Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetusi umani, care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar
moarte.

Despre celulele de fetusi umani din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante.

Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili.

In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc.

DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME. Vedeti si: http://www.fluoridealert.org/health/brain/

In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima.

In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA.

Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs.!

Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru companiile farmaceutice.

Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare.

Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor.

Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi "excesive" femeilor si copiilor, cum este acum si in România, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la "servicii" platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell.

Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii.

De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu cip, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea cip-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document).

Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nick Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, desi amandoi sunt evrei!).

Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice.

Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii in mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui "aprobate".

Acestea au fost deja implementate si testate in China, unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile "deranjante". De altfel, politicienii corupti din România, au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.

Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a cip-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai "existe" social. Acesta e genul de control pe care il doresc.

DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CIP-uri.

Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie antihristica, impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane. A fost prezentata global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la
cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat.

ACEST IMPRUMUT TREBUIA SA FIE APROBAT SAU DEZAPROBAT DOAR PRIN CONSULTAREA POPULATIEI PRIN REFERENDUM.

Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint "informati deja", lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie.

Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva pentru tara si poporul acesta.

13 comentarii:

 1. Foarte interesant articol. Iti citesc aproape constant blogul si ma intreb de unde ai atata informatie :) Felicitari pentru ceea ce faci!

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari pt blog! Am citit articolul si m-am ingrozit, nu ma gandesc decat la fetita mea si la ce-i rezerva viitorul. D-zeu sa ne aiba in paza lui!

  RăspundețiȘtergere
 3. articol exceptional
  tin sa precizez ca am descoperit de curand site-ul dvs. si mi s-a parut foarte interesant
  intr-adevar se intampla lucruri ingrozitoare in lume
  doar BUNUL DUMNEZEU Sİ MAİCUTA SA ne mai pot salva

  RăspundețiȘtergere
 4. dap ai dreptate, romania este o tara de cacat plina de masoni , mafioti , hoti si politicieni corupti, insa nu ne va salva nimeni, ca nimanui nui pasa, mai ales lui "bunul dumnezeu" care si el exista tot pentru a controla masele,
  eu unul cred ca romania si implicit lumea, se va autodistruge din cauza prostiei.
  si revolutiile nu vor realiza nimic, asta si vor, motiv sa ne omoare fizic si public, si asa au inceput ei sa ne otraveasca alimentele, sa ne mareasca taxele pana cand ramanem fara bani, dabea asteapta sa ne si impuste pe strada.
  decat puterea militara sa realizeze ce se intampla si sa fie ei de partea poporului, doar asa singura sansa

  RăspundețiȘtergere
 5. cam toti politicienii ar merita omorati de multime pe unde sunt prinsi...revoltele nu sunt o solutie, vandalizarea bancilor da dar nu a magazinelor ai caror patroni suntem tot noi micii comerciani care ne straduim sa traim de pe o zi pe alta prin plata taxelor si iar a taxelor. e pacat ca nu deschidem ochii la ce se intampla in jur si refuzam sa credem cand cineva ne spune si ne arata ce se intampla cu adevarat in tara asta si in lume.rusine ca suntem un popor de lasi

  RăspundețiȘtergere
 6. pacat......suntem un popor de lasi,un popor care se apuca de toate dar nu termina nimic,un popor care tot timpul s-a vandut pe nimic,sau s-a multumit cu gunoaiele care le arunca altii

  RăspundețiȘtergere
 7. romania va fi salvata prin noi.aveti credinta in dumnezeu.ne vom trezi la momentul dictat de dumnezeu.romania este binecuvantata de dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 8. sincer poate sunt putin sau mai mult gresit la minte.problemele si unele scandaluri au pornit din cauza religilor si a biserici.voi credetzi ca DUMNEZEU sar uita asa si lear da mana libera acestor...flamanzi care au prins putere din cauza unor cretini care nu isi spun parerea atunci cand le este dat dreptul.ati urmarit in perioada cand votul era subiectul principal al zilei la stiri.cati au mers sa dea pers cu stampila.putini?nui nimik au dat ei in kocul vostru aia care va speriati ca in zilele acelea ati stat la masa sau va durut capul de la o betie.astia suntem.la greu si cand unul ca si acesta care a fac ceea ce am citit si eu azi are nevoie de ajutor toti suntem viiteji.cand avem dreptul la cuvant majoritatea ridicam umerii.sincer as da foc sau as fura toata benzina din orasul tm si as dao de pomana si nu as mai permite transportatorilor de combustibil sa mai intre in tm.dar cand ma gandesc ca cei mai grei d la conducerea orasului siau batut joc de tot ce inseamna parc in tm si casele din centru orasului.ce sa mai zici.iti vine sa dai foc cladirilor.sincer imi pare rau ptr tot ce inseamna copil nacut in zilele acestea care dac la varsta de 3 sau 4 ani ii iei din fata calculatorului sar putea sa iti si crape capul de nervi.cina se mai joaca asa cum faceam noi acuma ceva ani si credeti-ma nu sunt multi.va mai deranjeaza p voi copii in fata blocului?cum faceatzi voi acuma ceva timp si batranii ieseau si ne certau.nu mai exista asa ceva tot din cauza noastra.sai luam copilului nostru ce este mai bun.inclusiv acele masini super care acuma a aparut pe piata.credetima o haina d 5 lei este la fel de buna ca si una dealu LV care nu face nimik decat ca te acopera si blatesti doar un...dac noi nu ne emancipam nu se ajungea aici.imi cer scuze ca gandesc in halul acesta.poate ca ne meritam soarta.cand ati vazut un boschetar p strada lati intrebat DACA A MANCAT CEVA AZI?cand lati catalogat,vatzi gandit ce a facut el in luma asta?

  RăspundețiȘtergere
 9. Dumitru Marius4 mai 2011, 01:00

  Tara Nimanui ! pana cand poporul nu se va unii sa ia o masura pt. binele lui,o sa fie din clipa in clipa mai RAU ! si o sa ajungem in viitorul apropiat sa mergem in SuperMarket ca la Muzeu,cu bilet de intrare desigur ca sa faca si ei un profit. Da pana cand POPORUL asta de NAIVII si chiar PROSTI(sau poate sunt prostiti!?) nu o sa se uneasca si sa ia o masura ! .... JIGODIILE si ANALFABETII care ne reprezinda Romania o sa ne TALHAREASCA si BADJOCORESCA in continuare fara nici o jena.
  Sa avem Vointa si Curaj...... si o sa fie BINE .. cu Dumnezeu inainte !

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu fiti naivi. Asta este un plan bine pus la cale. Cine isi mai aduce aminte de '89, stie ca ROmania a fost SINGURA TARA DIN LUME CU 0(ZERO) DATORII EXTERNE. Sa analizam un pic, pe cine supara asta? evident pe cei care, ne "imprumuta" azi. Schimbatorii de bani sunt de vina, dar nu putem sa nu ne asumam neglijenta si ignoranta de care dam dovada si noi poporul ca intreg.
  Axa lui Basescu: Bucuresti-Londra-Washington se poate vedea si-n aceasta carte a jocului Illuminati, AJUTOR STRAIN- FOREIGN AID
  http://www.firetown.com/wp-content/uploads/2010/06/foreignaid.png.jpg suveranul

  RăspundețiȘtergere
 11. Oricare ar fi planurile, pacifiste sau nu, sa nu uitam ca totul este un joc al resurselor, un joc in care binele si raul sunt interschimbabile daca vreti, desi conceptele nici macar nu-si au rostul. Cititorilor de pe acum panicati le recomand sa respire adanc. Nu-i nimic ciudat, lucrurile se desfasoara natural si nu avem oricum o putere insemnata asupra ceea ce suntem si ceea ce ne inconjoara. Bucurati-va de viata asa cum este ea.

  RăspundețiȘtergere
 12. Acest joc in care sunt implicate resurse imense alaturi de planuri murdare despre cum se va ajunge la un Guvern Mondial se pare ca este real....dar ca sa nu avem timp sa observam ca asta se intampla acum ,noi suntem permanent tinuti "ocupati" cu alte probleme .....si cred ca va fi foarte greu ca noi sa constientizam asta atat vreme cat se cultiva prostia prin orice mijloace de masa , atat timp cat drogurile , alcoolul si sexul sa vand bine......asta pentru a fi adusi la stadiul de masa de manevra , iar apoi , treptat...gradual ...redusi la tacere....asa se poate forma acea noua ordine mondiala...e foarte simplu.....si cei ce fac asta stiu f bine ce trebuie facut....noi insa nu ....nu stim ce ne asteapta ....totul este ca un joc de puzzle ....iar cand se va termina vom vedea ceea ce se urmarea....sper insa ca asta sa nu se intample vreodata!

  RăspundețiȘtergere
 13. Daca astia vor sa ne distruga fizic prin boli, atunci pe cine vor mai conduce? care e interesul lor?

  RăspundețiȘtergere