27 mai 2011

Bill Gates preseaza guvernele lumii pentru a atinge o rata de vaccinare de 90% la nivel mondial. Scopul: reducerea populatiei globului cu “pana la” 15%

Infamul Bill Gates este intr-o cruciada pentru a vaccina intreaga lume. Intr-un discurs recent, gurul Microsoft transformat in misionar umanitar preseaza guvernele lumii pentru a “preveni 4 milioane de decese pana in 2015, [si] …10 milioane de decese”, pana in 2020.

 
El crede ca acest lucru se va intampla prin vaccinarea a cel putin 90 % din populatia lumii.
Gates a fost un adept deschis al vaccinarilor de ani de zile. Organizatia lui, Bill & Melinda Gates Foundation,  promoveaza in mod constant vaccinuri oriunde si oricand poate. Site-ul grupului, de fapt, spune ca unul din scopurile sale este de a vaccina fiecare copil de pe planeta, sustinand ca vaccinurile sunt “una dintre cele mai eficiente interventii create vreodata pentru sanatate.” (http://www.gatesfoundation.org/vacc … ).
In numeroasele sale discursuri, totusi, Gates a oferit informatii contradictorii cu privire la ordinea de zi din spatele insistentei sale promovari a vaccinarii. In cel mai recent discurs al sau, el sustine ca vaccinurile vor salva vieti, dar intr-un discurs de la o conferinta TED de anul trecut, Gates a declarat clar ca vaccinurile si programele de ingrijire a sanatati sunt parte a unei ecuatii de reducere a populatiei lumii cu 15%.

(http://www.naturalnews.com/029911_v …).
“Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... si se indreapta spre un total de 9 miliarde”, a spus el in fata publicului sau. “Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu programele de ingrijire a sanatatii, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, probabil, reduce cifrele cu 10 sau 15 procente.
Puteti viziona clipul in care Gates a spune acest lucru, urmarind link-ul de mai jos: Natural News
Deci, care este adevarul? Vaccinurile ajuta la salvarea de vieti sau le pune capat? Luand in considerare ca vaccinurile sunt incarcate cu adjuvanti toxici si conservanti chimici, dintre care multi sunt cunoscuti ca factori ce provoaca probleme grave de sanatate, sterilitate si chiar moarte, ce-a de-a doua concluzie are mult mai mult sens.

7 comentarii:

 1. Bun articol.Imi pare rau de intentiile malefice,ale marilor conducatori,imbracati in blana de oi.Pacat de cei mici,ca multi dintre noi,care nu intelegem,jocurile murdare de la nivel inalt.Urmaresc cu interes,toate informatiile.O seara placuta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si noi, populatia, omul de rand ce putem face sa contracaram intentiile si actiunile acestor "oameni"? avem vreo solutie? cum ii putem opri?

  RăspundețiȘtergere
 3. E atat de simplu sa-i dam jos!Hai sa ne desteptam!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. dani@yayoo.col30 mai 2011, 07:11

  da felicitari pentru articol.foarte interesant

  RăspundețiȘtergere
 5. UNIRE!!!! UNIRE!!! OAMENI BUNI ,NUMAI UNINDU-NE II PUTEM DISTRUGE,SI EI STIU ASTA ,EI SINT 300 ,NOI MILLIARDE,NICI O BOMBA FACUTA DE om NU VA DISTRUGE SSPECIA UMANA LASATA DE ,,,DUMNEZEU,,,

  RăspundețiȘtergere
 6. poi mai bine ar fi sa se vacccineze el k tot parte din populatie face

  RăspundețiȘtergere