23 mai 2011

Abuzuri impotriva lui Paul Pantone inventatorul motoarelor altenative GEET

Paul Pantone este un american inventator al procesatorului de combustibil GEET (Global Environmental Energy Technology) cu ajutorul caruia motoarele automobilelor pot functiona cu un amestec care contine chiar si 80% apa. El a devenit un exemplu teribil al abuzurilor autoritatilor si ale oamenilor de afaceri impotriva inventatorilor care pot revolutiona tehnologiile existente astazi.

Paul Pantone a proiectat si dezvoltat motoare experimentale care reduc consumul de combustibil cu circa 50-70% si reduc emisiile de poluanti plus gaze de sera cu circa 90%. Sistemul lui Paul Pantone de eficientizare energetica, dezvoltat pe o perioda de 25 de ani, a fost patentat insa el a refuzat sa vanda licenta pentru aceasta tehnologie. Concomitent cu acest refuz el a fost tinta unei inscenari in urma careia a fost acuzat de autoritati pentru frauda si internat intr-un azil psihiatric din statul american Utah pe motivul ca numai un bolnav mintal poate sutine ca motoarele cu combustie interna pot functiona cu apa. In acest azil viata ii este in pericol datorita neglijentei medicale intentionate si a lipsei de tratement medical adecvat. Numai o sustinere a cauzei sale il poate salva. Mai multe detalii la Geetfriends.net.

Alti cercetatori au studiat si experimentat tehnologia GEET din 2005 pana astatzi iar primele rezultate sunt promitatoare: un motor care functioneaza cu un amestec 50% apa - 50% motorina. Procesatorul de combustibil GEET este o rafinarie miniaturala care transforma combustibilul alternativ intr-un amestec cu care poate functiona orice motor cu ardere interna.

La adresa http://geet.nl/freegeetplans-uk.htm puteti gasi gratuit planurile GEET pe care Paul Pantone le-a postat inainte de a fi retinut de autoritati. El a pus planurile gratuit la dispozitia tuturor pentru ca sustine ca nu exista o criza de energie mondiala ci doar o problema politica in legatura cu profitul corporatiilor dependente de industria petroliera.

Ultimul interviu acordat cu 11 zile inaintea retinerii sale:

2 comentarii:

  1. nu-mi vine sa cred ca exista de atatia ani o asemenea tehnologie si nenorocitii astia ne pun sa platim litrul de benzina 1 euro jumate...scarbe

    RăspundețiȘtergere
  2. TOATA LUMEA ESTE CONSTIENTA CA SUNT ALTERNATIVE DAR NU POT SA VB URAT ....... DRAGILOR ESTE PRIMORDIAL BANUUUUUUUUU SI BANUL ESTE OCHIUL DRACULUI ,UITATU-VA IN JUR CE AU FIECARE EURO PARLAMENTAR CA SA V-A DATI SEAMA CA NU INTERESEAZA PE NICI UNU DIN ACESTI DISTINSI DOMNI ? PE CARE SA-U ALES IMPREUNA INTREABAL PE UNU CE AVERE ARE ? RASPUNS nu dar TAMARA ARE SI PT FISU SI PT NEPOTUL PT VOI CARE LE ATI ACEL AMARAT DE VOT NU NU N-E MERITAM SOARTA NE-A TRANSMIS BRUCAN

    RăspundețiȘtergere