4 aprilie 2011

Programul e-guvernare

 
Tot mai multe instituţii încurajează plata serviciilor prin Internet,prin carduri bancare, astfel că banii obișnuiţi vor fi întrebuinţaţi tot mai rar, până nu vor mai fi acceptaţi.
Aţi observat cum deja există instituţii, precum furnizorii E-on gaz și curent, care nu mai au casierii, iar tu ești nevoit să le plătești la ghișee bancare? Fără aceste acte cu cip, vei fi nimeni. Practic, nu vei mai exista pentru stat, deoarece nu vei mai putea cumpăra medicamente și alimente sau plăti facturi la telefon, cablu TV, electricitate sau impozitul pe proprietate. Dar dacă se întâmplă să-l pierzi ori îţi este furat, îţi imaginezi cumva consecinţele?
Iată așadar cum o stăpânire impune acest instrument pentru a ne controla în cele mai mici detalii. Omul își pierde libertatea de acţiune, de relaţionare cu semenii. Pentru a supravieţui, el ajunge să depindă de utilizarea acestui obiect.
Încet dar sigur și pe nesimţite, suntem târâţi spre controlul total : oare nu asta înseamnă imensa investiţie a Programului e-guvernare?

2 comentarii:

 1. renunta la serviciile lor,daca nu te satisfac.
  daca vrei iluzia comfortului atunci devii sclavul lor.
  sunt destule tehnologii care iti pot asigura energia de a iti intretine casa si pe tine
  lucrurile pe care le posezi infapt te poseda ele pe tine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cand au aparut banii cred ca erau contestatari ai lor numaic a nu aveau internet ca sa se faca de ras. Cred sincer ca ai o lipsa de intelegere a notiunilor si refuzi orice nu pricepi.

  RăspundețiȘtergere