7 aprilie 2011

O faimoasă cântăreaţă americană a spus NU controlului mental din industria muzicală

Cariera ei muzicală a fost distrusă pentru că a demascat practicile oculte şi interesele ascunse ale industriei de divertisment

Lauryn Hill este cântăreaţă, producătoare şi actriţă de origine afroamericană născută la 25 mai 1975 în New Jersey. La începutul carierei, ea a devenit celebră ca membră a formaţiei muzicale Fugees. În 1998 şi-a lansat primul şi singurul album de studio „The misseducation of  Lauryn Hill” (în traducere, „Educaţia greşită a lui Lauryn Hill”). Acesta a câştigat cinci premii Grammy, incluzând Albumul anului şi Cel mai bun artist nou.
La numai doi ani după acest succes răsunător, în anul 2000, Lauryn s-a retras din vizorul publicului din cauza nemulţumirilor sale în legătură cu industria muzicii. Cântăreaţa şi-a concediat echipa managerială şi a început să participe cinci zile pe săptămână la cursuri unde se studia Biblia. În acea perioadă ea a încetat să mai acorde interviuri, să se uite la televizor sau să asculte muzică. Hill a afirmat în legătură cu criza sa emoţională: „Timp de doi sau trei ani am evitat orice gen de interacţiune socială.”

Mesajul lui Lauryn despre cumplita sectă satanică mondială a francmasoneriei „iluminate”, care controlează, din umbră, industria de divertisment
Pe data de 21 iulie 2001, Lauryn şi-a prezentat piesele noi unui public restrâns în cadrul unei filmări a MTV Unplugged.


Albumul acestui concert intitulat MTV Unplugged No. 2 s-a focalizat mai mult asupra mesajului decât a muzicii. Cântăreaţa a spus cu această ocazie: „Oamenii îşi doresc fantezie, dar au nevoie de realitate. Eu tocmai am renunţat la partea cu fantezia.”
Două dintre piesele acestui album, I get out – Eu renunţ şi Motives and Thoughts – Motive şi gânduri dezvăluie, prin versuri sugestive, adevărul pe care cântăreaţa l-a descoperit (prin experienţă directă) în legătură cu Noua Ordine Mondială şi secta satanică a francmasoneriei „iluminate” care acţionează ascunsă prin intermediul industriei de divertisment.
Cariera lui Hill, cel puţin din punct de vedere al celebrităţii, s-a încheiat odată cu aceste declaraţii deoarece de atunci nu a mai fost lăsată să producă niciun album de studio.
În comparaţie cu laudele unanime primite din partea industriei muzicale la lansarea primului său album, de data aceasta criticile au fost aspre. Reviste precum Rolling Stones sau Slant Magazine au numit prestaţia cântăreţei: „prezentare neterminată a ideilor unei persoane”, „o cădere psihică publică”, „lipsă de siguranţă”. Deşi îndepărtată din lumea celebrităţilor, cântăreaţa a continuat să aibă un oarecare succes în lumea muzicii fiind invitată la mici festivaluri muzicale cum ar fi Rock The Bells sau Harmony Festival.

Declaraţii controversate
La data de 13 decembrie 2003, Lauryn Hill a ajuns pe prima pagină a ziarelor denunţând „corupţie, exploatare şi abuzuri”  în legătură cu molestarea băieţilor de către preoţii catolici în SUA şi despre acoperirea acestor crime de către oficialii Bisericii Catolice. Cântăreaţa nu este prima persoană care face astfel de acuzaţii. Senatorul John De Camp în cartea sa „Operaţiunea Franklin”, fostul ofiţer FBI Ted Gunderson, Cathy O’brien şi Mark Phillips în cartea „Trance Formation Of America” (Trans-formarea Americii) demonstrează existenţa unei reţele satanice pedofile în SUA care s-a infiltrat până în rândurile clerului catolic.
Lauryn Hill a fost invitată la un concert de Crăciun la Vatican şi acolo ea a făcut următoarea declaraţie în faţa a 7500 de oameni: „Îmi cer scuze dacă o să îi insult pe unii dintre voi. Nu am acceptat invitaţia pentru a celebra alături de voi naşterea lui Christos. În loc de aceasta vă întreb de ce nu sunteţi în doliu pentru El în acest loc? Vreau să vă întreb ce aveţi de spus despre vieţile pe care le-aţi distrus? Cum rămâne cu familiile care îl aşteptau pe Dumnezeu şi au fost minţite de către diavol? Cui îi pare rău pentru copiii, femeile, bărbaţii care au fost afectaţi psihologic emoţional şi mental de perversiunile sexuale şi abuzul făcut chiar de cei cărora le-au dăruit încrederea lor? Sfântul Dumnezeu este martor al corupţiei liderilor voştri, al exploatării şi al abuzurilor. Nu există nicio scuză care să apere Biserica.”
Segmentul a fost tăiat de la difuzare de către televiziune. Atât Vaticanul, cât şi studioul de înregistrări Columbia Records au refuzat să facă vreo declaraţie. Monseniorul Fisichella (Preşedintele Consiliului Pontifical pentru Noua Evanghelizare) a spus reporterilor că Hill „a dat dovadă de prost gust şi lipsă de maniere, arătând o totală lipsă de respect pentru invitaţia făcută şi pentru locul în care a fost invitată să cânte.”  Liga Catolică a numit-o pe Hill „patologic mizerabilă” şi au calificat cariera ei ca fiind în declin. Lauryn a răspuns: „Am spus adevărul. De ce este lipsit de bun simţ să spui adevărul? Am rugat Biserica să îi pară rău pentru ce a făcut.”


La şapte ani de la declaraţiile lui Lauryn Hill în cadrul Vaticanului, pe 12 ianuarie 2010, basistul formaţiei cântăreţei, Dewey Tucker, a fost găsit împuşcat în maşina sa. Avea numai 24 de ani. Mass-media nu a prezentat nicio ştire în legătură cu acest eveniment tragic. Nu se cunosc motivele pentru care Tucker a fost omorât. Oare această crimă a fost o răzbunare şi/sau un avertisment?

9 comentarii:

 1. frate...se vede cu ochiul liber...cea mai buna dovada e Lady GAGA.e uimitor

  RăspundețiȘtergere
 2. Asta inseamna curaj. Ceea ce a facut Lauryn Hill. Si, pentru asta, chiar daca nu este ortodoxa, poate fi si merita sa fie numita CRESTINA ADEVARATA!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu inteleg cum unii nu sunt constienti ca si ei sunt datori cu o moarte ,in loc sa isi traiasca viata si-o complica si ii mai amarasc si pe altii. Dumnezeu nu ne-a uitat! si asta nu zic ca un fanatic ,ci ca un om care se uita in jur si vede numai lucruri oribile.. violuri,omoruri...sunt convinsa ca toate or se ordoneze intr-o zi !Toate bune va doresc .Raluca

  RăspundețiȘtergere
 4. "Nu inteleg cum unii nu sunt constienti ca si ei sunt datori cu o moarte ,in loc sa isi traiasca viata si-o complica si ii mai amarasc si pe altii." *Cum adica nu suntem constienti ca o sa murim..? Stim sigur! *Sa ne traim viata? Raluca mamii, asta numesti tu viata? Stat la tv, ascultat muzica ce indeamna numai la curvie cu cati mai multi/multe, retele sociale pe net, mancare plina de toxine sa ne "curete" mai repede, medicamente care ne fac mai mult rau, scoala in care nu te invata nimic pt viata ci numai tampenii nefolositoare, muncim ca sclavii si banii ii iau "sefii".. Daca asta consideri viata, imi pare rau pt tine.. Nici eu nu-s constienta pe deplin ce e aia viata.. Daca nu ai vazut/gustat/auzit nu stii.. dar macar vad imaginea de ansamblu si observa ca nu e in regula, ceva lipseste.. "VI"-ul din cuvantul VIATA. *Si pe cine amaram noi? Nu aveti decat sa va uitati in alta parte si sa ne ignorati.. Noi nu vrem decat sa va deschideti ochii si sa judecati pt voi insiva, daca mai sunteti in stare si nu v-au spalat creierele cu Lady Gaga... Nu vrem sa ne dati noua dreptate, nici lor, ci Voua..

  RăspundețiȘtergere
 5. Scuze ,nu m-am exprimat corect ,cand am zis "Nu inteleg cum unii nu sunt constienti ca si ei sunt datori cu o moarte " ,m-am referit la cei din "umbra" care ne amarasc noua viata cu tot ce ai enumerat tu :medicamente,toxine ,etc.Nu te enerva, sunt mai constienta de ce se intampla decat iti poti tu imagina ,nu am creierul spalt si inca pot zice ca iubesc viata si discer cand ceva nu este ok ..."inca e bine si asa rau cum este ".Toate bune, Raluca .Imi cer scuze ca nu m-am facut inteleasa ...

  RăspundețiȘtergere
 6. Am tot citi pe acest blog,iar acum vin si cu un comentariu .Ce a sarit nenea sau tanti cu gura pe Raluca !! STIMATE ANONIM, iti recomand sa citesti articolul ,comentariile sa digeri informatiile si dupa sa faci un comentariu .Desi, o acuzi de spalare de creier si-a cerut scuze ,a incercat sa iti explice stangaci ce a vrut sa zica ,adica ti-a intors si celalalt obraz ...vezi tu ,de aia ne conduc altii ,ptr ca nu suntem atenti si imediat aruncam piatra.Daca vrei sa schimbi ceva si sa intelegi "VI-ul din cuvantul VIATA" ,parerea mea este ca trebuie sa incepi cu tine !

  RăspundețiȘtergere
 7. :* Ma scuzi si pe mine, Raluca.. ca am inteles gresit . vlad tu ce mai ai? numai comentariul asta l-ai facut pe tot site-ul? Grav.. Ai venit avocat unde nici nu era nevoie.. Cu greu mai gasesc locurile unde am postat pt ca se actualizeaza zilnic site-ul cu noutati.. si acum am dat de el.. sa imi cer scuze pt comentariu, am avut impresia gresita fata de ce ai scris Raluca.. Anca

  RăspundețiȘtergere
 8. Preventin' me from freedom
  Maintainin' your polution
  I won't support your lie no more
  I won't even try no more
  If I have to die, oh Lord
  That's how I choose to live
  I won't be compromised no more
  I can't be victimised no more
  I just don't sympathize no more
  Cuz now I understand
  You just wanna use me
  You say "love" then abuse me
  You never thought you'd loose me
  But how quickly we forget
  That nothin' is for certain
  You thought I'd stay here hurtin'
  Your guilt trip's just not workin'
  Repressin' me to death
  Cuz now I'm choosin' life, yo
  I take the sacrifice, yo
  If everything must go, then go
  That's how I choose to live.
  No more compromises
  I see past your diguises
  Blindin' through mind control
  Stealin' my eternal soul
  Appealin' through material
  To keep me as your slave.
  But I get out Oh, I get out of all your boxes
  I get out Oh, you can't hold me in these chains
  I'll get out Oh, I want out of social bondage
  Knowin' my condition Oh, is the reason I must change.
  To keep me in this box
  Psychological locks
  Repressin' true expression
  Cementin' this repression
  Promotin' mass deception
  So that no one can be healed
  I don't respect your system
  I won't protect your system
  When you talk I don't listen
  Oh, let my Father's will be done.
  And just get out Oh, just get out of all these bondage Just get out Oh, you can't hold me in chains Just get out
  All these traditions killin' freedom
  Knowin' my condition
  Is the reason I must change.
  Obligated to a system
  Getting less then you're deserving
  Who made up these schools, I say
  Who made up these rules, I say
  Animal conditioning
  Oh, just to keep us as a slave
  asta numai o mica parte din versuri

  RăspundețiȘtergere