2 aprilie 2011

"Îmi pare rău că NU AM OMORÂT TOŢI EVREII". Der Spiegel publică DOCUMENTE şi FOTOGRAFII DESECRETIZATE care atestă că nazistul Adolf Eichmann putea fi prins mult mai repede"Îmi pare rău că NU AM OMORÂT TOŢI EVREII". Spiegel Online publică DOVADA că locotenentul-colonel nazist Adolf Eichmann putea fi prins mult mai repede - GALERIE FOTO

Acum cincizeci de ani, la Ierusalim, începea unul dintre cele mai spectaculoase procese ale secolului al 20-lea, care avea să aducă Holocaustul în atenţia întregii lumi: statul israelian versus Adolf Eichmann, locotenent-colonel al armatei naziste, responsabil pentru omorârea a milioane de evrei, în lagărele naziste.

În 1961, a fost capturat în Argentina de serviciul secret israelian Mossad şi adus în Israel. A fost condamnat la execuţie prin spânzurare, pentru 15 capete de acuzare, printre care crime de război şi crime împotriva umanităţii. În timpul procesului, a declarat că singurul lui regret este că nu i-a omorât pe toţi evreii. "Nu ne-am făcut treaba corect", a declarat Eichmann.
Acum, după aproape 50 de ani, Der Spiegel publică documentele desecretizate care dovedesc că Adolf Eichmann ar fi putut fi capturat mult mai uşor, dacă nu îi era facilitată plecarea din Germania, în 1950. Un apropiat nazist i-a făcut rost de o identitate falsă, care i-a permis să ajungă în Italia, după care să părăsească Europa. El s-a stabilit în Argentina, sub o identitate falsă, şi a lucrat pentru Mercedes timp de 10 ani, până a fost capturat de Mossad.

Un alt document desecretizat al CIA arată că americanii ştiau că Eichmann trăieşte în Argentina sub un pseudonim, dar au decis să nu acţioneze pentru că nazistul nu a comis nicio crimă pe teritoriu american sau împotriva americanilor.
1. Adolf Eichmann în spatele unui geam de protecţie, în timpul procesului său din Israel, în 1961. El a fost condamnat pentru rolul său determinat în organizarea Holocaustului şi a fost executat prin spânzurare pe 31 mai 1962.
2. Eichmann a recunoscut, într-o conversaţie purtată la beţie cu un prieten, că în lagărele naziste au fost omorâţi peste 6 milioane de evrei.
3. Locotenentul-colonel este responsabil pentru deportarea a milioane de evrei din Europa de Vest, Germania, Ungaria, Slovacia şi Grecia în lagărele de concentrare. Eichmann era cunoscut drept o "minte diabolică" şi un "birocrat scrupulos" care a avut grijă să nu omoare pe nimeni cu mâna lui.
4. Nazistul a decis cine se urcă imediat în trenurile către Auschwitz şi Treblinka şi cine va fi deportat ulterior. Bilanţul deportărilor era prezent pe pereţii biroului său din Berlin.
5. "Dosarul" lui Eichmann de la serviciile secrete germane conţine o jumătate de pagină. Nici până astăzi nu este clar cât ştiau nemţii despre locotenent-colonelul şi când au aflat tot adevărul.
6. Un document al Crucii Roşii, făcut pentru un anume "Ricardo Klement". Acest "alter ego" i-a permis lui Eichmann să părăsească Europa şi să ajungă în Argentina, via Italia.
7. Locotenentul-colonel, ascultându-şi verdictul. Pe lângă crimele de război, Eichmann a fost acuzat că îi punea pe deţinuţii din lagăr să le scrie rudelor şi prietenilor scrisori dictate de el. În acestea, se menţiona că taberele de concentrare sunt un loc foarte frumos, că se organizau excursii, că nimeni nu trebuia să muncească şi că toată lumea ar trebui să vină să le viziteze.

Sursa: gandul.info

15 comentarii:

 1. faza cu 6 mil, cred ca e o gogoasa, eu l-as lua la intrebari pe prieten putin, mai ales ca recent s-a demonstrat si acceptat ca nr de victime e sub 600 de mii, unii sustin ca ar fi undeva la 300 de mii...oricum nu vom afla niciodata adevarul...

  RăspundețiȘtergere
 2. propaganda evreiasca. gandul este ziarul evreului Ronald Lauder

  RăspundețiȘtergere
 3. A spus adevarul cand a zis ca nu si au facut treaba corect punct .

  RăspundețiȘtergere
 4. Pacat, pacat ca nu i-a omorat pe toti.De la acesti jidani imputiti se trag toate relele pe acest pamant.Trebuiau starpiti ca pe sobolani.

  RăspundețiȘtergere
 5. vai de capul vostru. Propagati crestinismul si nici nu va dati seama ca prima lege a crestinului e sa nu urasca pe nimeni. Creatorul acestui glod e chiar cretin si cred ca i-ar prinde mai bine sa lucreze in interesul societatii decat sa-si expuna parerile dezaxate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnu jidan,mai citeste putin din talmud,,si vezi cine i o lepra jegoasa si o scursura...crestinu ori jidanu...mortii mamelor voastre de camatari spurcati..

   Ștergere
 6. cele mai spurcate rase de pe fata pamintului care duc omenirea de ripa trebuiesc lichidate urgent:

  RăspundețiȘtergere
 7. Pãcat cã Eichmann nu si-a dus treabã pãna la capãt! Jidani din 1945 pãna în 1990, au mintit toatã lumea ca nemti au omorit în Auschwitz 4 milioane de jidani, dupã aceia, mint înca cã au fos numai "un milion"! Jidani spurcati si mincinosi, mars în mamã voastrã de lepre!

  RăspundețiȘtergere
 8. Oare cit timp o sa-i mai suporte Dumnezeu, pe aceste lifte spurcate

  RăspundețiȘtergere
 9. Cineva o sa continue cu siguranta munca nazistilor..

  RăspundețiȘtergere
 10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 12. Romanii sunt o rasa de animale salbatice cu o mentalitate a Evului Mediu, asemanatoare cu cea a lui Yishmail. Intotdeauana au fost si vor ramane codasii Europei pentru ca sunt indobitociti si manipulati de una dintre cele mai tampite religii care a perpetuat vreodata umanitatea. Nu exista vre-o ideologie mai incoerenta, mai gîbă, mai grețoasă si mai scârboasă decat crestinismul ortodox, unde avem aceasta imagine gretoasa si diabolica a unui maimutoi semizeu, care este tintuit pe un lemn pentru a aduce salvare altora. Ma apuca voma doar cand ma gandesc. Macar daca statea mort dreakului, dar ati trebuit sa-l inviati inapoi - vizitati www.OrtodoxPagan.com pentru mai multe detalii.

  RăspundețiȘtergere
 13. Cine ești tu să zici despre români așa ceva!!? Impuțitule! De fapt știu ce ești ...ești un evreu khazar. Pentru incultura ta generală românii sunt de mii de ani pe aceste pământuri, pe când voi khazarii niște scursuri împuțite de barbari însetați de sânge ați fost convertiți in secIX la iudaism, si v-ați început incursiunea nefastă în lumea largă! Sper să primiți doar ce meritați împuțiților!

  RăspundețiȘtergere