8 aprilie 2011

Falimentul Romaniei

 
Asa cum era de asteptat. Falimentarea Romaniei (si nu numai) a fost indeplinita, acum sa VINDEM BUNURILE. Intrebarea este...CUI ???
Pentru a intelege acest aspect urmareste "Asasinul Economic - Corporatocratia - Asasinarea economica de John Perkins:FMI despre Romania: Incetarea de plati este iminenta. BANCA MONDIALA: Vindeţi termocentralele !Grecia, Irlanda, Letonia, Ungaria, Romania nu mai pot continua asa. Incetarea de plati este iminenta, prapastia este in fata, a declarat Domnique Strauss-Kahn, directorul FMI la televiziunea elvetiana TSR. “Este dramatic este ca in state ca Grecia, Irlanda, Letonia, Ungaria, Romania etc. situatia trebuie redresata, pentru ca nu mai putem continua asa. Incetarea de plati este iminenta, prapastia este chiar in fata. Nu cred in faliment. Cred ca solidaritatea europeana va duce la evitarea acestui lucru. Aceasta presupune insa politici dure, iar aceste tari sunt in continuare cele mai vulnerabile, mai sarace, aflate in cel mai mare pericol. De aceea trebui adoptate programe care sa protejeze cheltuielile sociale”,a spus directorul FMI la televiziunea elvetiana TSR.


Seful FMI a explicat si de ce trebuie stransa cureaua:”Toate problemele au drept cauza comuna cheltuielile publice care sunt prea mari si deficitul care este insuportabil si, intr-un fel sau altul, trebuie sa stranga cureaua pentru a reveni la o situatie suportabila. Insa ideea ca putem trai mult timp in acest fel este una nebuneasca”.

Seful FMI a avertizat ca in Europa cresterea economica este slaba, iar consecintele sociale ale crizei, in sepcial somajul, vor dura mai mult.

Iata si ce putem citi in articolul Sfatul Băncii Mondiale pentru Guvernul României: Vindeţi termocentralele!:

Statul român ar trebui să păstreze hidrocentralele şi unităţile nucleare şi să vândă complexurile energetice şi termocentralele, pentru modernizarea acestora, spun oficialii Băncii Mondiale. Atât instituţia bancară, cât şi Franklin Templeton, compania care administrează Fondului Proprietatea, estimează că noii giganţi energetici din România vor avea probleme financiare.

7 comentarii:

 1. Da sa dam odata faliment sa ne ducema dreacu cu toti, ca asa nu mai merge...

  RăspundețiȘtergere
 2. este evident ca se doreste falimentarea romaniei si aducerea ei in sapa de lemn...trebuie sa fim, in opinia marilor lumii, sarcaci lipiti pamantului pentru a ne putea transforma usor in cobaii lor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Numai daca ne saracesc ,cred ca ne fac sclavii lor..si din ce vad ,chiar reusesc ..

  RăspundețiȘtergere
 4. dupa uciderea celui mai mare patriot al roamniei,cel ce a refuzat sa joace jocurile americanilor....romania a cazut intr un mare picaj,am continuat sa lucram cu rusii pana in 2000, iar dupa cu americani, care ne au adus in mare faliment,si totul inceand cu bechtel....
  cu CEAUSESCU mergea tot. aveam bune spitale, bune scoli, si o justitie justa

  RăspundețiȘtergere
 5. Pentru anonimul caruia ii este dor de ceausescu, mai sunt si alte ceausesti in lume, du-te in coreea de nord, du-te in cuba numai du-te... scapa tara de un comunist

  RăspundețiȘtergere
 6. are dreptate cu economia ceausista , dar restu era nasol.
  imi pare tare rau sa aud ca altii ne zic sa vindem tara lor, dupa sa cumparam de la ei , si noi sa ne alegem cu taxe de rahat ca profituri

  jalnic....imi e rusine ca sunt roman !!!

  RăspundețiȘtergere