16 aprilie 2011

Fabula noii ordini mondiale: Cum este aplicat mecanismul complacerii in ignoranta pentru a ne indobitoci si a fi apoi jupuiti de tot ce mai avem

Privind cel putin din perspectiva ultimilor 20 de ani orice om intreg la minte si cu o memorie macar vaga poate remarca faptul ca asistam, in paralel cu o asa zisa evolutie a nivelului de trai, la o degradare profunda si accelerata a conceptului de fiinta umana libera, constienta si autonoma. America tara care odinioara era considerata un model de respectare a libertatilor si drepturilor individuale a ajuns astazi in doar cativa ani timp o copie a Germaniei naziste sau a Rusiei staliniste (vezi filmul regretatului regizor Aaron Russo America: de la Libertate la Fascism), insa la o scara mult mai mare datorita inaltelor tehnologii de supraveghere de care nu dispuneau regimurile dictatorile ale predecesorilor.


Astazi in America s-a ales praful de mult trambitata libertate de exprimare datorita careia au fost finantate statii de radio precum Vocea Americii si Europa libera ce transmiteau emisiuni si stiri necenzurate in tarile oprimate de comunism. Ba chiar s-a ajuns la situatia paradoxala in care mass media ruseasca de limba engleza (Pravda, Rusia Today) sa dezvaluie azi cenzura, abuzurile si ilegalitatile autoritatilor americane. Din pacate datorita influentei americane la nivel global si a retelelor de influenta oculta ale francmasoneriei tot mai multe tari urmeaza trendul american de regres al societatilor lor intr-o dictatura globalizata planetara, cu o populatie deprimata si manipulata mediatic si psihotronic, lipsita de libertati si supusa unui control informatizat total. Asa cum a dezvaluit acelasi Aaron Russo toate aceste schimbari fac parte dintr-un plan global al "elitelor" banchere ale lumii, aceleasi care au declansat si cele doua razboaie mondiale ale secolului XX, de a instaura o dictatura planetara de inspiratie luciferica.
Astazi multi oameni au inteles deja si multi altii continua sa inteleaga ca in lumea in care traim ceva este profund gresit. Multi dintre ei se trezesc la realitate insa marea majoritate continua sa duca o viata "linistita" in caldura propriei lor "cocini" hranindu-se cu laturile aruncate de altii.


Noi metode de manipulare in masa
Cu aceasta postare vreau sa deschid o discutie despre situatia oamenilor la ora actuala si schemele mentale care sunt “injectate” prin mijloacele de propaganda in capetele oamenilor astfel incat ei sa nu mai reactioneze la realitatea inconjuratoare ci sa formeze ceea ce putem numi autocenzura. La ora actuala, aplicarea sistematica a unor scheme de manipulare in masa a dus la formarea unui sistem opresiv auto-indus astfel incat oamenii nu mai au nevoie de gardieni care sa ii puna in inchisoare pentru ca se pun ei singuri acolo si chiar isi pazesc unul altuia poarta. Si pentru ca aceasta inchisoare nu se vede cu ochiii fizici (desi sunt din ce in ce mai multe inchisori fizice pentru cei care se incapataneaza sa nu accepte aceasta “realitate” indusa) ea este usor de deghizat in tot felul de concepte “politically correct” sau principii de viata asa zis moderna care nu fac altceva decat sa structureze in mintea oamenilor adevaratele fortarete ale ignorantei, inchisori ale sufletului in care suferinta deghizata in fericire fara viata este si ramane singura realitate iar viata fara orizont sau perspectiva ramane singura perspectiva cunoscuta.

Fortele demoniace si Constiinta care incearca sa ne trezeasca
In acest context desenul animat “prikoke” este o adevarata lectie … pentru cei care pot sa mai reactioneze. Putem intelege aici lectia atat la nivelul individului cat si la nivelul individului socializat. In cazul individului, “dihaniile cu doua picioare” fiind de fapt tentatiile si fortele demoniace care il mentin pe individ in ignoranta unui bine unic si de necontestat.

Mecanismele cu care “dihaniile” il mentin pe om intr-o viata mizera de ignoranta sunt chiar frica de a nu pierde ceea ce a dobandit pana acum si necunoasterea optiunilor avute. Omul ignorant isi pazeste cu strasnicie cusca pentru ca lui i se pare ca aceasta cusca il pazeste de toate relele din afara. Astfel el prefera sa isi faca tot felul de idei fantasmagorice despre viata si despre orizonturile pe care le poate avea, totul construit cu mare grija astfel incat el sa ramana mereu in jurul troacei cu laturi aburinde. Toate consecintele dezastruoase ale acestei atitudini inerte si ignorante sunt mascate in nevoile imediate si in aparenta bunavointa ale acestor forte care ne dau “tot ceea ce avem nevoie”. Insa aceasta numai cu conditia sa nu aflam care ar fi cu adevarat nevoile profunde ale sufletului nostru pentru ca atunci am vedea ca am ajuns sa ne multumim numai cu “laturi”. Vocea pisicii in povestea lui Prikoke este de fapt vocea constiintei care cauta sa ne trezeasca pana nu este prea tarziu.

Lectia lui prikoke la nivel individual este clara si dura: ridica-te Prikoke pana nu este prea tarziu si ia masurile necesare pentru ca altfel vei trece prin experienta tragica a sacrificiului. Atunci demonii care te-au tentat sa duci o viata anosta in complacere vor veni sa te jupoaie (atat la propriu cat si la figurat) de tot ceea ce au investit in tine pentru a ramane din nou fara nimic.
Acesta lectie insa se aplica foarte bine si pentru individul socializat, pentru marea masa a oamenilor care traiesc cu “laturile” propagandei de stat si care nu mai sunt in stare sa reactioneze atunci cand li se spune ceva despre libertate sau despre pericolele care il pasc daca nu se ridica sa scape din cusca ce le-a fost pregatita de catre elitele care sunt in acest caz “dihaniile cu doua picioare”. Aceste elite trans-nationale, care se cred a fi superioare maselor de ignoranti tocmai pentru ca reusesc sa ii prosteasca si sa ii tina inchisi in aceste cocini mentale, sunt niste dihanii care nu se gandesc decat la cum sa ne fie lor bine. Ei isi folosesc viclenia pentru a se deghiza in lideri de partide politice opuse, pentru a se infiltra in toate structurile statului si pentru a-si urmari protocoalele cu cea mai mare perseverenta.
Una dintre cele mai mari iluzii pe care “dihaniile cu doua picioare” le vand miliardelor de Prikoke este “binele unic”. Acest “bine unic” se sugereaza ca este furnizat din afara (prima grava manipulare) si nu poate sa fie supus nici unei analize critice fara riscul de a fi imediat catalogat drept terorist, extremist …etc. Acest bine nu poate sa fie decat cel gandit de ei, si pentru a obtine iluzia completa, orice alternativa de bine de un alt fel este violent eliminata din apropierea victimelor.


Prikoke pe care il vedem aproape pretutindeni in societatea moderna, este cel care striga “teoria conspiratiei” catre orice vietate care cauta sa il previna ca viata pe care o duce el este o viata de compromis si ignoranta, este o viata de mizerie in care el este hranit in mod intentionat cu “laturi”. Insa acesti prikoke din realitatea de zi cu zi au o cusca ceva mai mare, in ea este inclusa si o casa, o masina, o familie, si chiar ceva spatiu de miscare. Insa la nivel mental si spiritual sufletul acestor prikoke se afla in aceeasi cocina stramta pe care o vedem in acest desen animat. Merita sa reflectam la aceste realitati si sa vedem daca nu cumva ne aflam in aceeasi situatie.

3 comentarii:

 1. Legalitatea e o notiune ca si regulile unui joc, in care partenerii-jucatori se invoiesc sa-l joace. Cum eu, ca fiinta umana sunt in afara jocului, nu e cazul sa fac nimic "dupa lege".

  Fiinta umana e suverana. Nu exista legi pentru fiintele omenesti. Legile tarilor de pe planeta se refera la entitati artificiale numite "persoane". Statul creeaza un al doilea TU, un nume pe care il primesti (numele tau de fiinta omeneasca capitalizat in intregime) si sub care operezi in sistemul-stat , cu drepturi si obligatii. Daca n-ar fi asa, adica daca statul ar avea dreptul asupra fiintelor omenesti sa le impuna acest sistem, cum s-ar numi acest regim social, altfel decat sclavagism?
  Prin urmare tot jocul social e o intelegere, un contract intre fiintele omenesti si entitatea-stat. Cu o mica obiectie, si anume, ca statul [roman] ascunde acest lucru: ca cetatenia e un contract.
  Trebuie observata ideea de suveranitate a fiintei umane. Statul-sistem, prin insasi legislatia lui- nu opereaza cu fiinte umane. Justitia din nici o tara nu poate sa se atinga de fiinta umana. Totul functioneaza pe baza de accord a acesteia. Ati observat desigur, obsesia autoritatilor ca totul sa fie "semnat". Nu se concepe ca ceva sa nu fie "semnat". Prin asta, ei [autoritatile] se acopera ca au primit acordul tau de a ti se face ceva (aplica o sanctiune, etc)
  Practic, pe nesimtite, democratia, fata de ce a fost ea la origine, a ajuns sa fie o forma mascata de sclavie. Se vede cu ochiul liber falimentul democratiei reprezentative, acela in care tu delegi pe cineva (parlamentar) sa faca legi in locul tau. Nu se intrevede la orizont alta solutie decat autoguvernarea- asocierea oamenilor SUVERANI.
  suveranitate.wordpress.com

  RăspundețiȘtergere
 2. <> invrajbeste oamenii intre ei, facandu-i sa creada ca ceea ce sunt ei cu adevarat rezida in rolurile sociale care le sunt atribuite, nu de putine ori antagoniste intre ele. Antagoniste, deoarece intreg sistemul e cladit pe dualitate, pe polarizare sociala, pe ideea ca e natural sa existe razboaie, lupte, certuri. Darvinismul - "razbeste cel mai bine pregatit pentru lupta". Ce lupta? De unde pana unde trebuie ca toata viata sa fie o zbatere, o lupta ? Intilnim si in francmasonerie aceasta filozofie si anume ca din teza si antiteza rezulta sinteza - cu alte cuvinte stapanii, <>, au pregatit un joc pentru noi astia "din clasa inferioara": "Ii punem pe ei sa bata intre ei, sa se omoare, sadim in ei dorinte si inclinatii bolnavicioase ca lacomie, ura, viclenie, iar din asta societatea va progresa". Asta e teza psihopata a <>.

  RăspundețiȘtergere
 3. scuze, acest semn <> rog a se citi ELITA(si aici ma refer la elita satanista, care conduce lumea si anume masoneria). Dumnezeu sa ne lumineze pe toti sa vedem ADEVARUL, caci ADEVARUL NE VA FACE LIBERI, AMIN!

  RăspundețiȘtergere