14 aprilie 2011

Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI IN CHINURI DACA NU-L LUAM?

Cine nu-şi face card de sănătate, nu va mai fi tratat de medici. Avertismentul vine din partea ministrului Sănătăţii, care precizează că românii care nu vor avea acest card vor putea beneficia doar de serviciile medicale de urgenţă.
   Cseke Attila susţine că acest card va aduce avantaje atât posesorului, cât şi medicilor. Reduce birocraţia astfel că persoana care are nevoie să ajungă la medic nu mai trebuie să facă rost de o adeverinţă de angajat şi nici să facă dovada că a plătit la zi contribuţia pentru sănătate.
   Toate aceste informaţii vor fi trecute pe card, odată cu eventualele boli de care suferă pacientul. Cardurile vor fi emise începând din ianuarie anul viitor pentru toţi asiguraţii care au vârsta de peste 14 ani.

9 comentarii:

 1. cum se face ca avem un ministru al sanataii de nationalitate ungur? un ungur care inchide spitale..care da afara medicii..un ungur care scoate acum si carte de sanatate electronica sa ne faciliteze noua mersul la medic..adica inchizi spitale si scoti cartele cu cip sa se trateze omul...unde sa se trateze?? si culmea nu costa nimic guvernul??? pai vine cineva si le face gratis adica?? cu ce scop??si asa toate datele noastre sunt in calculator..mergi cu buletinul si iti spune tot la fel ca masina am ajuns cand mergi cu ea la reprezentanta o bagi pe tester si spune si ca ai schimbat o siguranta la bricheta..chiar o sa fim atat de manuiti si umiliti ca nu ne dam seama..important este sa stim ca monica columbeanu nu isi poate vedea fetita..ca botezatu are grija de femeile divortate..ca oana si pepe sunt in divort ...ca ioana popescu devoreaza fotbalisti pe banda rulanta..ca mircea stoian este la dan capatos in fiecare seara si palavrageste fara rosy intr-un show pacatos unde nu ai ce sa vezi..dar astia suntem..noi vrem sa fie asa atata timp cat asa ceva ne atrage atentia mai mult decat viitorul nostru si mai ales viitorul copiilor nostri.

  RăspundețiȘtergere
 2. O natiune este tinuta in friu de 90%din populatie care refuza sa inteleaga tot ce se pregateste,crezind ca asta face parte din modernizarea statului, si asa vom fii si noi ca occidentalii. NImic mai gresit.Statele avansate refuza implementarea acestor sisteme,pentru ca stiu ca au vulnerabilitati,si atunci forteaza state care sunt cu conducatori slabi ca sa nu ma exprim vulgar, sa adere la aceste sisteme pentru a le testa si sa stie cum sa intareasca securitate datelor ,si abia apoi daca populatia acelor state va fi de acord vor adera si ele. Citi dinre voi cei ce sunteti salariati si va incasati salariile cu cardul,ati avut surpriza sa nu puteti scoate bani ,sau sa nu puteti face nici o tranzactie.EI BINE STATI SA VEDETI CE SE VA INTIMPLA CIND STAREA VOASTRA DE SANATATE VA DEPINDE DE UN PLASTIC NENOROCIT. SA NU VA MIRE NICI O SDURPRIZA.CIND VETI FII IN CRIZA SI NU VETI PUTEA FACE ANUMITE TRATAMENTE CA NU AVETI ASIGURARE SUFICIENT DE MARE( DATORITA SALARIULUI)VA VA SCOATE DIN CRIZA,IAR TRATAMENTUL ,ORICUM VEI DECIDE SA-L FACI LA O CLINICA CU PLATA(asta este si scopul,sa implementeze sistemul american de sanatate.Te scoate din criza si daca nu ai suficienti bani, te descurci pe cont propriu mai departe).SA VEZI CIND VEI FI LUAT CU SALVAREA INTR-O STARE CRITICA,CUM NU VEI PUTEA FI TRATAT PINA NU ITI VOR GASI DATELE,SI DACA AI GHINIONUL CA IN ACEL MOMENT SA CADA SISTEMUL SA VEZI DISTRACTIE>SI UITE ASA VOR AJUNGEC LA CONCLUZIA CA DACA PACIENTUL AR FI AVUT INTRODUS CIP LA PURTATOR S-AR FI ACTIONAT MAI REPEDE SI PACIENTUL NU AR FI MURIT TREZITIVA.TREZITIVA.TREZITIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu ma intrb oare DE CE GERMANIA A AVUT ACEST SISTEM SI TOTUSI A RENUNTAT LA EL .PENTRU CA DA ERORI GRAVE SI PACIENTUL RISCA SA O PATEASCA ,IAR ACOLO UN MEDIC NU-SI PERMITE SA DEA RASPUNSURI DE DOI BANI.ACOLO RASPUNDE IN FATA LEGII,pentru ca acolo est GERMANIA si aici romania.

  RăspundețiȘtergere
 3. Vai de capul nostru! Romania e vanduta deja, am ajuns niste sclavi altor nationalitati, care acum fac ce vor din noi. Nu mai avem banci, nu mai avem energie, gaz... suntem de rasul lumii. A ajuns tara o amestecatura de arabi, unguri, turci, francezi, italieni s.a.m.d. Cum e posibil asa ceva? Orice strain care vine la noi in tara ajunge sa ne calce in picioare, iar noi in alte tari suntem improscati cu noroi, alungati si folositi. Suntem un popor frustrat, unde incultul ajunge in Parlament, analfabetul ajunge scriitor, afonul ajunge mare cantaret. Emisiunile cu cat mai mult circ au mare rating. Nu-mi imaginez cum e posibil asa ceva.
  Acum ajungem sa avem carnete de sanatate cipuite, iar daca INDRAZNIM sa ne opunem sa nu mai avem drept de control medical. E 'mirobolant'! Pe tara noastra se fac experimente, noi poporul romanesc acceptam orice, ce in alte tari e interzis. Un popor condus de javre pentru care nu conteaza decat banul.
  Imi pare atat de rau...

  RăspundețiȘtergere
 4. ROMANII NU STATI SI COMENTATI...........FACETI CEVA CAT MAI E TIMP!!!!!!!!!! VOI CEI CARE SUNTETI MAI DEZGHETATI LA MINTE. VOI DA CEI CARE STITI!!!!!!!!!!!! VOI FACETI CEVA!!! CHIAR DACA II OMORATI PE CEI NECURATII...FACETI UN BINE CELORLALTI...!!!!!!!! FACETI CEVA!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu mi se pare o idee atat de rea acest card.sunt stabilit de ceva vreme in Franta si aici exista acest card deja de multa vreme.Se numeste "carte vitale" este verde,are un cip si poza detinatorului.este folosita ca un card de identitate pt spitale,medici,clinici etc...in cazul in care suferi un accident acest card contine toate datele despre pacient,grupa sanguina,eventuale tratamente in curs,este actualizata mereu pt ca medici sa fie la curent cu starea de sanatate a pacientului.Nu stiu daca in Romania difera sistemul fata de cel Francez,dar cu ajutorul acestei carti vitale sunteti rambursati pt eventuale plati a le consultatiei,deci nu vad nimic rau in asta.Practic tot dosarul medical al unui pacient poate fi citit intr-o clipa cartea fiin introdusa intr-un aparat pt citit.cred ca e mai practic decat sa umblii cu o groaza de foi,dosare de colo colo cum procedam in Romania

  RăspundețiȘtergere
 6. multumesc domnule basescu pentru tot ce face-ti pentru noi ROMANII .avem noi ministru la sanatate UNGUR avem asa ca putem spune linistitiSA MURITI BINE .va multumesc MOARTE UNGURILOR

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Noi suntem de vina pentru ca acceptam tacit aceste lucruri!

  RăspundețiȘtergere
 9. acest lucru se intampla peste tot in lume. TOTI CEI CARE MUNCESC SI SOLICITA CARDUL IL VOR AVEA ATAT CAT SI ELEVI,STUDENTII,SOMERII,PENSIONARI. cat despre cei care nu au muncit vreoadata si nu au de gand nu vor putea face cardul si este normal. asa ca la munca si solicitati cardul

  RăspundețiȘtergere