Pagini

3 martie 2011

Moartea lui Tupac.Adevar sau.....!!!

 
 
Devotamentul lui Shakur pentru viaţa de stradă (“thug life”) şi faptul că împărtăşea aceleaşi idei, sentimente, frustrări şi speranţe ca mulţi alţi tineri din întreaga lume i-a adus succes magnitudinal.Pierderea lui nu e decât un episod din banala şi zilnica luptă a brutalităţii pentru renume, care face multe victime, mai ales printre rândurile tinerilor de culoare neagră din S.U.A. Însă, muzica sa, sau, dacă ar fi să respectăm liniile definitorii ale muzicii; cuvintele şi mesajele sale şi astăzi pulsează în orice parte a globului, nu doar în acele “gettho”-uri familiste. Ar fi greu pentru unii să susţină că Tupac nu este mort ci doar a avut un extraordinar simţ profetic şi s-a pregătit cu mult înainte de moarte. Dar totuşi, mult mai ademenitoare este ideea că marele rapper încă trăieşte, undeva prin Haiti, Jamaica sau prin alte locuri de vis, şi se bucură de enormul succes al planului său machiavellic.Faptele şi unele mici indicii, lăsate poate chiar de Pac ne fac să tragem concluzii pentru ideea că el nu a murit. Dar, dacă ar fi să lăsăm puţin scepticismul să se afirme, am putea la fel de bine să credem că totul nu este decât o uriaşă bombă, a cărei explozii aduce o mulţime de bani. Notorietatea lui Amaru a crescut rapid după moartea acestuia şi orice nouă informaţie sau chiar şi o speculaţie ar aduce sumen imense de bani. 

 
Ultimul său album “Don Killuminatti – The 7 Day Theory ” lansează o adevărată “aventură” numerologică. Finalitatea acestui joc cifric ar fi reîntoarcerea cântăreţului peste 7 ani, adică în 2003. Mulţi fani au aşteptat cu sufletele la gură această zi, dar iată că nimic nu s-a întâmplat. Aşa că mulţi dintre ei au renunţat să mai creadă că Tupac poate fi viu. Dar, se pare că există răspuns şi la acest “eşec”.
Piesa “Blashpemy” contine nişte versuri din care reiese că dacă Dumnezeu nu se intoarce in 7 zile, atunci va trebui să aşteptăm următoarele profeţiri ale Bibliei…Da, Tupac se compara uneori cu Iisus.

"No More Pain" este piesa care face referinta intre 2Pac si Iisus sau Machiavelli - "A heart of a soldier with the brains to teach a whole nation..." Extrem de sugestiv este coverul CD-ului “Don Killuminatti – The 7 Day Theory ”, unde Pac este crucificat… Unii sunt aproape convinşi că Pac trăieşte undeva în America de Sud, sub numele de Jamal Milwood, alţii susţin că l-au văzut la doar o săptămână după “moartea” sa, în Haiti. Iar alţii, printre care mă număr şi eu, au văzut un filmuleţ pe Youtube, unde un oarecare, îl filmează pe un tip, care arată şi se mişcă exact ca Tupac… Coincidenţă sau realitate? Trăieşte Tupac Amaru Shakur sau nu?

7 septembrie 1996 – 13 septembrie 1996

- Tupac a murit joi, pe data de 13, zi considerată suspicioasă de-a lungul istoriei.

- Nu au fost găsite poze cu Tupac la spital.

- Tupac mereu purta vesta anti-glonţ, de ce n-a luat-o tocmai la meciul lui Tyson?(se pare că Suge Knight, producătorul de la Death Row Records, sub pretextul că va fi cald, l-a convins să n-o poarte în seara fatală).

- Se presupune că ar fi fost cremat (ars) la o zi după ce a “murit”, dar este ilegal să cremezi pe cineva care a fost asasinat şi nu a fost efectuată o autopsie. În plus, Tupac mereu spunea că va fi îngropat şi nu ars.

- Tupac a fost împuşcat de 5 ori iar Suge a fost doar zgâriat la cap de un glonţ. Tupac pierduse mult sânge iar Suge l-a dus la spital cât de repede a putut... La spital Suge a avut o lungă discuţie cu Tupac. Dar cum este posibil? Cum ai mai putea vorbi oare după cinci gloanţe şi o sângerare gravă?

- Cadillacul alb din care s-a tras spre Shakur nu a fost găsit niciodată…Foarte ciudat, deoarece Las Vegas e chiar în mijlocul deşertului.

- În partea de nord a Las Vegasului există o comunitate de negri, la doar 8 blocuri distanţă. Cei care au tras erau de culoare neagră... Unde s-au ascuns? Poliţia nu a găsit niciun Cadillac alb şi niciun informator nu a ştiut nimic despre atac.

- Maşina a trecut chiar pe lângă bodygaurzii lui Amaru însă nimeni nu se duce după atacatori...Nici măcar nu încearcă să îi urmărească. Cum aşa? De ce?

- Dacă cineva ar fi avut de gând să jefuiască un casino, atunci LVPD (Poliţia Las Vegas) sigur i-ar fi urmărit cu elicopterele. Cum de au uitat de existenţa lor, când a fost împuşcat o atât de cunoscută personalitate? Căci maşina nu avea unde să evadeze, în jur fiind doar deşert.

- O poliţistă care se afla la spital pentru supravegherea lui 2Pac, Dna Coleman afirma la câteva zile după criminalul “drive-by” "Rapperul va supravieţui "...Ce a făcut-o să afirme aşa ceva? Un poliţist nu ar declara aşa ceva dacă nu ar avea o bază reală pentru cele spuse. Şi mai ales în aşa moment.

- Tupac şi “gang”-ul său au fost implicaţi mai devreme în seara aceea într-o bătaie cu un membru Crip - Orlando Anderson. “The Bloods” şi “The Crips” sunt două “gang”-uri rivale. Poate aceştia au fost implicaţi

- De asemenea, se crede că în seara meciului, Mobb Deep, rapper rival cu Tupac, ar fi fost în Las Vegas şi ar fi văzut intercalaţia cu Anderson. Iar la premiile MTV au existat nişte conflicte între Tupac şi Nas, acesta prieten foarte bun cu Mobb Deep. Tot atunci, Suge l-a lovit pe Nas…

- Serviciile memoriale care trebuiau să fie deschise publicului au fost anulate şi în Los Angeles şi în Atlanta...
 
Makaveli si o posibila afacere publicitara – “The 7 Day Theory”
In timpul pe care l-a petrecut la închisoare, Tupac s-a „delectat” citind cele două cărţi ale filosofului italian Machiavelli. Acesta considera că înscenarea propriei morţi ar fi o soluţie ideală pentru a scăpa de duşmani. Operele filosofului din Florenţa au apărut după „moartea” sa. Tupac declarase înainte de meciul lui Tyson că vrea să iasă din viaţa tumultoasă de rapper şi eventual, de ce nu, să renunţe la cultura sa de stradă.
Intr-un capitol din discursurile lui Machiavelli se spune "un prinţ care vrea sa obţină lucruri mari, trebuie sa facă multe concesii..." In multe versuri din cantecele lui Tupac aceasta idee este preluata. CD-urile albumului "All Eyez On Me" au aceeasi denumire ca si cartile lui Machiavelli. Dacă depui un mic effort şi încerci să rearanjezi literele din cuvântul “Makaveli” obţii "mak alive" sau “make alive”. De asemenea, odată cu lansarea albumuli “The 7 Day Theory” Tupac îşi mai găseşte încă un “nickname” - Don Killuminati.Tupac îl pronunţă “Calumaniti” care inseamnă mărturie falsă. Se pare că totul a fost perfect plănuit. “Illumaniti” este teoria  Noii Ordini Mondiale, adusă de războaie sângeroase , planificate de guverne, bănci şi religii ... Tupac e “înălţat” ca un revoluţionar, si probabil "kill"uminati se referă la o luptă împotriva Noii Ordini Mondiale...
 
Tupac era pe cale să părăsească Death Row Records. Albumul “Don Killuminati: The 7 Day Theory” a fost ultimul său album pentru Death Row Records. Se pregătea să lucreze la compania sa de înregistrări "Makaveli Records". Producătorul albumului, un arhi-necunoscut, apare cu numele de Simon. Este puţin straniu deoarece numele lui Suge Knight era pe fiecare album Death Row în calitate de producător. Albumul are imaginea lui Tupac crucificat, ca Iisus. Simon a fost cel care l-a ajutat pe Iisus să ducă până la capăt crucea. Ar putea oare Suge Knight să fie Simon?
 
La începutul albumului o voce misterioasă, care aparţine, se pare, lui Tupac, şopteşte "Suge shot me…" Dacă dai volumul la maxim, în primele 3 secunde , chiar înainte de sunetul clopotului… Oare cineva de la Death Row Records care ştia adevărul a făcut intenţionat asta sau e un stimul pentru a cumpăra şi mai multe albumuri? O uiaşă afacere, de altfel. Gândiţi-vă, cu Pac mort, Death Row Records face o grămadă de bani! Deci, dacă ei l-au omorât, orice informaţie legată de acest le-ar aduce o avere! În plus, ar avea toate cântecele sale care au rămas nelansate pe care le-ar folosi sub numele lor şi ar putea scoate chiar albume întregi. Astfel, ar scăpa şi de presupusa concurenţă din partea “Makaveli Records”.
Şi poate toată această teorie a celor 7 zile e cumva planificată doar pentru a aduce cât mai mulţi bani? Foarte ciudat este versul 2 din "Blasphemy" - "I'm contemplating plots, wondering which door to go, brotha getting shot, coming back resurrected, it's just that raw shit, nigga check it..." Imitarea crucificării lui Iisus şi a scrierii profeţilor este blasfemie...Menţionează că vrea să scape de viaţa de “gangster”. Şi-a falsificat moartea pentru a ieşi din joc? De asemenea, la începutul piesei el spune că dacă Dumnezeu nu se întoarce în 7 zile, atunci va trebui să aşteptăm următoarele profeţiri ale Bibliei…
Totuşi, “The 7 Day Theory” este o idee destul de intrigantă, poate mai puţin acum, decât înainte de 2003 :

- Tupac a murit la 25 de ani. 2+5=7

- Ora oficială a morţii sale 4:03 PM. 4+0+3=7

- Tupac a mai trăit încă 7 zile după ce a fost împuşcat.

- Au fost 12 focuri cu 5 care au nimerit ţinta. 12-5=7

- Erau 7 membri ai "Outlaw Immortalz” înainte de moartea lui Kadafi.

- Albumul “R U Still Down?" a fost scos pe noiembrie 25. 2+5=7

- În videoclipul "I Wonder If Heaven Got A Ghetto" camera fetelor e 7, iar ceasul de pe masă indică 4:03, ora “decesului” lui Tupac. 4+0+3=7

- În "White Man's World" se aude o voce care spune foarte incet " 7 years, 7 years, 7 years..."

- Ziua de nastere a lui Tupac e16. 1+6=7

- În introducerea "The 7 Day Theory” sunt şase focuri. Dar când incepe Tupac să cânte, se aude al şaptelea.

- Pe albumul lui Daz Dillinger, Tupac apare cu numele de Makaveli pe piesa cu nr.7.

Death Row şi mesajele din versuri şi videoclipuri

Multe “dovezi” despre faptul că Tupac încă trăieşte se găsesc în versurile sale. El a mai fost împuşcat în New York, şi atunci a mers la închisoare, majoritatea versurilor anume la acel incident se referă. Dar astea nu sunt singurile dovezi. Oare Tupac ar cheltui milioane şi milioane pentru a-şi înscena moartea ?
De asemenea, oare Suge Knight l-ar fi omorât pe Tupac, “prietenul ” său, pentru bani? Suge niciodată nu a apărut la interogatorii iar Death Row Records a fost foarte necooperativă cu poliţia după moartea lui Tupac. De fapt, nu prea le-au spus nimic. “ABC” i-a luat un interviu lui Suge Knight după împuşcarea lui 2Pac. A fost întrebat "Dacă aţi şti cine l-a omorât pe Tupac, ai spune poliţiei?" Suge a răspuns "Absolutely Not"(Hotârât nu).
După ce a ieşit ultimul album Tupac (Don Killuminati) Death Row Records şi-a schimbat numele în "New & Untouchable"(Noi şi de Neatins). De de au devenit deodată “de neatins?”
 
Cât despre faptul că Suge Knight are avea drepturi asupra cântecelor nelansate… Mama lui Tupac i-a dat în judecată pe Death Row Records şi a câştigat. Ea a intrat în posesia înregistrărilor. Death Row Records nu mai face bani din muzica lui Tupac. Toate cântecele vor apărea sub marca "Amaru Records / Jive Records Britney-Spears-Career-Analysis Feb-08 ."

- În albumul lui Richie Rich, “Seasoned Veteran”, care a fost lansat în aceeaşi zi ca şi “The 7 Day
Theory”, piesa "Niggas Done Changed" e un duet cu Tupac, unde acesta spune "I've been shot and murdered, can't tell you how it happened word for word, but best believe that nigga's gonna get what they deserve." Aceasta frază implică faptul că Pac ştie că va fi “mort” atunci când va fi lansat albumul lui Richie Rich.

- "Joshua's Dream". Acest cantec face referire la Isaia, care visa la învierea lui Iisus. Oare 2Pac incearcă să facă vreo conexiune între sine şi Mântuitor?
- În cântecul "Life Goes On" (viaţa merge înainte). Tupac cântă despre propriile funeralii. (Aceasta probabil nu înseamnă nimic, el mereu cântă despre moarte.)
În melodia "White Man's World" Tupac spune "Nu voi părăsi niciodată această planetă doar dacă voi hotărî să plec…” A “părăsit-o” prin înscenarea morţii sale?

- In "Ambitionz Az A Ridah" Tupac afirma ca s-a intors, REINCARNAT! Oare 2Pac e reincarnat in Makaveli?

- In " Life of An Outlaw", "Made Niggas" , "Million Dollar Spot” (feat E-40) Pac mentioneaza despre planul sau de inscenare a mortii.

- In "Ain't Hard 2 Find" Tupac vorbeste clar de moarte sa "I heard rumors that I died, murdered in cold blood, traumatized pictures of me in my final stages, you know mama cried, but that was fiction, some coward got the story twisted..." A prezis viitorul sau si asta face parte din planul sau?

- "No More Pain" este piesa care face referinta intre 2Pac si Iisus sau Machiavelli - "A heart of a soldier with the brains to teach a whole nation..."

- Videoclipul "I Ain't Mad At Cha," a fost scos cateva zile dupa "moartea" lui Tupac.

- "I Ain't Mad At Cha" e piesa cu nr 13 pe "All Eyez On Me" iar Tupac a murit pe 13.
- In "I Ain't Mad At Cha" Tupac moare. In videoclipul urmator "Toss It Up" numele sau e deja Makaveli.

- Cum au putut filma "To Live And Die In LA” cand Tupac era "mort"? Oare au facut filmarile sase luni inainte de presupusa moarte, in august '96?

- In videoclipul "Hail Mary", piatra de mormant cu numele Makaveli este crapata. Oare acesta a inviat?

- Urmele lasate de gloante arata ca s-ar fi tras din interiorul masinei…

- In videoclipul “Toss It Up" Tupac poarta incaltaminte “Penny Hardaway” care nu era fabricate inainte de moarte sa. Iar atunci cand intra in masina, in "To Live And Die In LA" are niste “Jordan's” care, la fel, erau inca nefabricati inainte de moartea sa. 
 
“It’s just me against the world…”

În noiembrie 1998, apare “2pac's Greatest” cu 6 noi cântece. Compania de înregistrări de asemenea susţine că aceste cântece ar fi fost înregistrate înainte de moartea lui. Dar, versurile din aceste cântece contrazic spusele. Tupac face referire la filmul Armageddon într-o piesă, iar în alta îl felicită pe Denver Broncos cu triumful “Super Bowl Betting-on-the-Super-Bowl ” – ambele evenimente petrecându-se după moartea lui Shakur.
Сând „Better Dayz” a apărut în noiembrie 2002, mulţi critici de muzică au observat că Tupac a lansat după moartea sa mai multe albume (7) decât mulţi alţi artişti de scară mondială în viaţă.
Shakur, după “moartea” a jucat în trei filme, printre care “Streets on Fire” alături Keanu Reeves. Cum de este posibil?
 
Chestionat de multe ori, fostul manager al lui Amaru, Robert Bloomenstein afirmă "Tupac a fost un om care gândea tot, până şi îndepărtatul viitor. Acele videoclipuri au fost făcute cu 2 luni înainte de nefericita sa “moarte” şi nici într-un caz nu ar trebui să indice că Tupac este viu."
"Sunt foarte multe zvonuri, intenţionat împrăştiate" spune Bloomenstein. "Tupac a fost un iubitor de muncă, un muzician foarte ocupat iar apariţia noilor materiale nicidecum nu indică faptul că 2Pac trăieşte în America de Sud sub numele de Jamal Millwood." Oare?
 
Una din piesele din “Better Dazy” vorbeşte despre atacurile de la 11 septembrie. Şi ăsta este tot un joc creat doar din cauza faptului că se vrea alimentarea fanilor cu noi speranţe?
Ceva timp după 7 septembrie, pe scena rap-ului a apărut un nou cântăreţ - Tha Realest. Acesta se poartă, râde şi cântă exact ca Tupac.Tha Realeast a scos 7 cântece în “The Chronic 2000”,(produs de Suge Knight) care e produs de Suge Knight, iar cântecul nr.7 poartă denumirea de "I'm Coming Home".
Doi dintre cei mai buni “homies” ai lui Tupac, Richie Rich şi Scarface niciodată n-ar fi cântat cu Death Row, dar iată că amândoi sunt într-un cântec cu Tha Realest - "You Gotta Love Gangstas". De ce ar fi cântat aceşti rapperi consacraţi cu unul amator, şi încă de la Death Row? Tha Realest se adresează acestora exact aşa cum făcea Tupac "Richie Rich and Muthafucking Scarface."
Tha Realest : "The way I planned it I have his ass 6 feet deep (e vorba despre asasinarea lui Biggie Smallz) and them junior knights stranded (Junior Mafia)."
 
În cântecul "You Gotta Love Gangstas" Tha Realest spune "tattoes cover my whole body (corpul lui Tupac era acoperit cu tatuaje), my alias name on the street, they call him John Gotti."
În altă melodie Tha Realest spune "I had to go to the Pacific." (Unii cred că Tupac e în Cuba sau Haiti.)
 

- Intr-un duet recent, Tupac si Master P. apare versul "You put me in a casket, you dirty bastards...I'm smokin' weed all day, but the police will never find me..." Oare aceasta se refera la ascunzatoarea lui Pac?

- Un numar considerabil de oameni au afirmat ca au vazut pe cineva care semana exact cu Tupac in imprejurimile Universitatii Howard din Washington.

- Crucea de pe spatele lui Tupac indica "Iesire 16:31." Acest pasaj nu inseamna nimic dar cel dinaintea lui spune "Si asa Omul s-a odihnit in ziua cea de-a saptea"..

- In piesa "Hold Ya Head", inainte ca Tupac sa inceapa a canta o voce spune "Il vezi?" Iar alta raspunde "Il vad!" Iar apoi Tupac spune foarte incet "Sunt viu..."

Numeroase teorii conspirative despre moartea lui Shakur au circulat printre rândurile fanilor săi.
Unii presupun că ar fi fost asasinat chiar de guvernul american. Alţii spun că şi-a înscenat moartea şi dau chiar indicii picante, dar uneori fanteziste. Unii era atât de dornici de reîntoarcerea lui Pac, încât au creat o pagina web falsă a site-ului CNN care ni-l prezenta pe Tupac bine-sănătos, la cumpărături în Beverly Hills. Fiind contactaţi cei de la CNN, aceştia au demonstrat că nu au răspândit niciodată aşa informaţii. Dar acest link tot continue să apară pe diferite adrese. De asemenea, multe forumuri, mai ales din S.U.A, sunt pline cu tot feluri de dovezi inventate sau noi păreri foarte bine gândite. Se pare că acest mister este intenţionat meţinut în stare de plutire de cineva anume sau poate totul e produsul firii noastre naive? Conform unora, dacă 2Pac e viu într-adevăr, atunci acesta va apărea ca liderul unei noi grupări politice…

Multumim pentru sprijin: Fashion-Star

111 comentarii:

 1. I Wonder If Heaven Got A Ghetto-numarul la masina 61671(6+1),6 copii care il bat pe al 7-lea

  RăspundețiȘtergere
 2. Citez:

  1. "Se presupune că ar fi fost cremat (ars) la o zi după ce a “murit”, dar este ilegal să cremezi pe cineva care a fost asasinat şi nu a fost efectuată o autopsie."

  2. "- Tupac a mai trăit încă 7 zile după ce a fost împuşcat."

  Care din afirmatii sa o iau ca fiind cea corecta ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. a muri nu e tot una cu a fi impuscat

   Ștergere
  2. man nu ai inteles, tupac a fost incinerat (ars) la 1 zi dupa ce a murit dar la 7 zile dupa ce a fos impuscat, undeva la inceputul textului se spune ca a stat 6 zile in in spital.

   Ștergere
  3. a fost ars a 8-a zi;) adik dupa o zi dupa moartea s-a ;) el nu a murit imediat dupa ce a fost impuscat .. a murit peste 7 zile ... iar a 8-a a fost ars

   Ștergere
  4. exact ba e mort ba nu e mort nimeni nu poate sa traga o concluzie clara dar pentru mine in proportie de 80% nu e mort.

   Ștergere
 3. 2pac este viou au fost facute poze cu el dupa ce a fost "omorat" si multa lume spune ca l-a vazut dupa "moartea" sa si dupa ce a fost declarat "mort" a facuty un film in care purta o pereche de adidasi care a fost fabricata dupa ce a fost declarat "mort" , deci nu avea cum sa fie trucat filmul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. amm vazut si eu filmarea aceea si adidasii aia ca sa o luam logic trebuia sa apara dupa 2 ani dupa moartea lui si el cik a facut filmarea inainte sa moara ;)


   Ștergere
  2. vreau si eu filmareas-o vad. trim pe facebook la numele Ioana Rie

   Ștergere
 4. 2. "- Tupac a mai trăit încă 7 zile după ce a fost împuşcat." Prima e 2 adica dupa ce a fost impuscat a mai trait probabil conectat la apratura inca 7 zile..
  1. "Se presupune că ar fi fost cremat (ars) la o zi după ce a “murit”, dar este ilegal să cremezi pe cineva care a fost asasinat şi nu a fost efectuată o autopsie." si dupa ce a murit.. a fost cremat.. acum e logic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum a mai spus cineva inainte, dar tu esti nevazator, a muri nu e = cu a fi impuscat.

   Ștergere
  2. exact, tupac a fost incinerat (ars) la 1 zi dupa ce a murit dar la 7 zile dupa ce a fos impuscat, undeva la inceputul textului se spune ca a stat 6 zile in in spital.

   Ștergere
 5. 2pac is alive ! prea se leaga totul de moartea sa...in melodii/filme. spunea intr-un interviu ca vrea sa se lase de muzica si de actorie si sa iasa in lume sa. si cum sa scape de mas media...decat sa isi insceneze moartea.se spune ca ar mai fi incercat sa isi insceneze moartea si nu a reusit in fine nush ce sa cred sunt prea multe conspirati ca 2pac este in viata in fine RESPECT 2Pac chiar daca este viu sau mort

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si nu te-ai gandit ca poate si-a dat seama ca nu.o sa.moara de batranete si a planuit toate astea ca sa dea joc si după moartea lui?sa.nu fie uitat niciodata? Sa fie totul in aer....

   Ștergere
 6. You put me in a casket, you dirty bastards...I'm smokin' weed all day, but the police will never find me.....eu cred totusi ca tupac este viu si voi continua sperand in muzica sa,de cand a plecat tupac rar mai vez rap adevarat

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sau asa s-a comandat de sus . Plecarea lui 2pac a fost necesara si a fost ajutat sa se eschiveze

   Ștergere
 7. e VIU;MARELE STAR........THUG LIFE,si as vrea ca multi sa AIBA VIATA LUI,de gangster cu RENUME,..........;)........RESPECT:::2PAC;)

  RăspundețiȘtergere
 8. 2014 , 2+0+1+4 = 7 , el v-a aparea pe scena in 7.7.2014

  RăspundețiȘtergere
 9. daca cititi in biblie in numerele numarul sapte inseamna perfectiune deci 2pac si-a inscenat moartea perfect

  RăspundețiȘtergere
 10. Bai fratilor , am citit pe net ca o parte din cenusa lui 2pac ( care a ramas dupa incinerare ) a fost imprastiata in Oceanul Pacific si alta parte a fost impartita cu familia si cu cei de la Thug Life . + ca in video-ul Final 24 : Last 24 hours of Tupac Shakur o sa vedeti ca mai la sfarsit sunt imagini cu el in spital . Deci , din pacate e mort copii . ;(

  RăspundețiȘtergere
 11. Deci nu stiu ce sa cred...sunt prea multe care se leaga...oricum tupac ramane o legenda chiar daca e viu sau mort...ascult melodiile lui si nu imi vine sa cred cat de bun a fost....poate unu ca 2pac se naste odata la 100 de ani...respect 2pac inca odata si sper sa apari intr-o zi...daca nu R.I.P

  RăspundețiȘtergere
 12. 2pac sia prezis moartea prin cantece dar el este viu pentru ca in poza de la autopsie ii lipseste tatuajul cu Makaveli deci poza e trucata si sa recunoastem ca cele mai multe albume au fost scoase dupa ce a "murit"' deci el traieste undeva

  RăspundețiȘtergere
 13. Sincer sa spun il cred viu sunt prea multe lucruri care se leaga si fac ca el sa para ca traieste... +ca am vazut un clip pe youtube cu 2pac in timisoara si arata exact la fel ca pac...sper ca tupac sa traiasca daca nu R.i.p

  RăspundețiȘtergere
 14. Si sa zicem ca 2pac ar aparea ar arata altfel acum sar putea sa aiba 40 de ani..
  Am si un videoclip cu El de pe YouTube http://www.youtube.com/watch?v=UX7liso82ss&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 15. datil ma incolo de tupac
  eminem are rap adevarat

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pt anonim 13 sept 2012 13:54 ....sa ne bagam toti fanii lu' Pac pula in mata si pe tine sa te futa caii in gaoz fututi morti mati de boschetar! Pace si respect pt fani adevarati!

   Ștergere
  2. Eminem e un CACAT :)))))))

   Ștergere
  3. Măta-i un CACAT AMBULANT

   Ștergere
  4. ma pis pe eminemu tau

   Ștergere
  5. baaa tupac este king of rap dar taceti in plm astia care spuneti ca eminem e de kkt, e the best rapper alive...

   Ștergere
  6. ba in morti mati de fraier pisamas pe Eminem al tau!!!! O albitura nu poate canta niciodata RAP ADEVARAT!!! pentru ca ei nu au fost niciodata criticati pentru culoarea pieli lor si discriminati!!!! Albiturile ca unii de aici nu pot decat sa asculte RAP adevarat dar niciodata nu il vor intelege daca nu au trecut prin ce trec unii negri chiar si in ziua de azi;)

   Ștergere
  7. Ma pis pe eminem ma si apropo 2pac e an viata chiar eu am fost an irasul ala si cand am trecut prin centru erau foarte multi oameni si am oprit si cand mam dat jos am Ajuns la oameni cand lam vazut pe 2pac am anceput sa plang si cum explicati ca lam vazut an 25 .7.2005 (2+5=7) (2+0+0+5=7) a fost prima oara cand am crrzut ca 2pac este un profet si si acum cred dupa 7 ani explicati asta

   Ștergere
  8. Adevar graiseti Boss:))

   Ștergere
  9. Frate daca eminem e un cacat...........De ce e mai cunoscut la ora actuala ca Tupac ? si are mai putine albume......poate nu are em viata lui tupac insa Eminm e un geniu desi este de culoare alba si al s-a luptat cu rasismu...numai negri faceau Rapp si el era albu care se baga inseama...Si uite ce a ajuns....E singurul rapper sin state care nu canta despre femei curve tarfe masini si bani. Nu va condamn eu acum 2 zile am auzit de tupac si nu prea am ascultat dar daca e cum ziceti voi.Oare cum ar fi sa traiasca? EM v 2PAC???

   Ștergere
  10. @Anonim
   Asculti rap degeaba daca nu ai auzit de Tupac ! Cum dracu sa fi in 2014 si sa spui ca abia acum ai auzit de Tupac? cati ani ai?15?

   Ștergere
 16. MORTI MATII IN PULA MEA SA ITI DAU LA MUIE 2PAC E BOSSU

  RăspundețiȘtergere
 17. daca nu e mort si apare e prea destept pentru lumea asta;)clar!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte adevarat ce spui daca apare e foarte inteligent a gandit ce trebuia sa faca . Dar de ce sa mai apara? cand e plin de bani si poate trai in secret linistit?

   Ștergere
  2. Imi doresc sa apara , sunt fata si ascult muzica din asta si nu pentru ca sunt fana RAP , ci pentru ca imi place de el ca om , dintotdeauna l-am admirat . Si eu cred ca traieste , undeva departe de lume , ziare , batai, gloante , limuzine . Undeva ca in ghetto !

   Ștergere
 18. 2Pac R.I.P :p.s:eu am gasit undeva un documentar in care se zice ca 2pac nu a murit de impuscaturi ci din cauza unor boli pulmonare deci lasatil sa se odihneasca in pace daca e mort

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se spune ca au aparut complicatii si ca a trebuit sa ii extirpe un plaman.. Asta ai citit de fapt :)

   Ștergere
 19. Toate lucrurile se leaga la cap, in spatele lui au fost oamenii cu cap care au inscenat totul, el a trebuit sa faca ce l-au invatat acei oameni, el va revenii spre uimirea dusmanilor, va revenii si nu va mai avea nimeni ce sa-i faca, va face ceea ce-i place lui mai mult, ce face cu sufletul, SA CANTE RAPP !!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 20. Exista foarte multe persoane care o arata printr-un fel sau altul cum ca acesta ar lasa un "MESAJ" atat prin melodiile sale,cat si prin interviuri.Chestia este ca se leaga foarte multe intre ele si parca este destul de greu sa crezi ca 2Pac este mort.Poate fi deasemenea chiar o "coincidenta" o pun intre ghilimele caci este una chiar foarte,foarte mare (daca chiar asa este).Un alt motiv ar fi ca acesta nu ar fi vrut sa intre la puscarie si ar mai fi dorit sa revina la viata sa normala "lipsita de pericole" care il pandeau la fiecare pas.

  Acuma,sa zicem ca Tupac este mort.Dar totusi cum de nu s-a gasit masina,arma cu care s-a tras pana acuma?El era un prieten cu Suge Knight,deci cine stie ... ce s-a intamplat cu adevarat in masina in timp ce acestia au plecat la meciul de box a lui Tyson.Cel care stie cu adevarat ce s-a intamplat cu Tupac este S.Knight.Se vorbea ceva de genul ca tocmai acesta l-ar fi impuscat pe Tupac si cauta motive pentru a se descotorosi de o "presupusa crima".

  Ceea ce multe voci o spun este ca acesta ar reveni pe 7.7.2014 pe scena,sau se va arata in voia lumii.Va dati seama daca chiar asa va fii.. adica sa isi arate chipul pe strazi !? Eu unul sper ca acesta inca mai traieste insa nu o putem dovedi.Chiar daca nu sunt un mare fan 2Pac,recunosc ca ascult multe melodii de-ale sale si acest om merita respect pentru curajul in primul rand pe care il arata de fiecare data.

  RăspundețiȘtergere
 21. Cel mai tare rapp-ar care a existat vreodata. Adevarat ca nu vei mai gasi muzica de calitate si pura ca melodiile lui. Eu cred ca n-a murit, sunt unele lucruri foarte clare si oricum Life goes on... Si inca un lucru fratilor, el mereu in toate filmele in care a jucat mereu murea impuscat inafara doar de un film "Poetic Justice". Nu stiu ce sa zic dar e foarte tare chestia cu Tupac. Am ascultat multe melodii care au aparut dupa 1996 si chiar si in 2008 au aparut. E ceva necurat la mijloc si 2Pac ramane cel mai tare Rappar din lume dupa calitate + ca nu prea vei mai vedea om care sa asculte Tupac deoarece e de moda veche. Tupac cel mai tare ;) Cea mai tare melodie a lui care imi place la nebunie e "DEAR MAMA"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Miau placut pana la uuuuullltttiiima melodiiie 2paaaaaaaaaaac :(((((((((( mai sunt uni prieteni al lui tot asa buni dar nu ca el un rege [BIG NOTORIOUS AND EAZY E
   ]

   Ștergere
  2. Daca nu ma insel,2pac nu prea in relatii bune cu crips.Iar eazy e esre cu Crips.Daca e asa cum ai zis tu,ca ei sa fie prieteni atunci este si aceasta o dovada ca si-ar fi inscenat moartea.

   Ștergere
 22. Ma uit la comentariile voastre si vad ca foarte foate putini oameni cunosc adevarul,Adevarul e ca DA ia fost inscenata moartea nu si-a insecanat el a vrut sa dea un interviu la Paris sa-i dezvaluie pe grupul Masonic (Illuminti)dar din greseala absolut din greseala in limuzina lui in drum spre Paris a intrat o Cisterna din care sa rezultat o explozie.
  Credeti sau nu asta e purul adevar tot ce vedeti ,povesti etc e pt. a amagii lumea cu basme .EL E MORT DE AIA NU SA INTORS..

  RăspundețiȘtergere
 23. =))))) ma dar wa cum sa moara de la o cisterna prin paris sau ce zici uh cand al a murit in las vegas daca a fost inpuscat si a murit in mainile lu snoop dogg cel mai bun prieten al lui????????? e mort scz si mie ami pare rau-

  RăspundețiȘtergere
 24. interesant,fascinant,uluitor si cu o multime de marturii si teorii contradictorii dar un lucru e sigur,este si va ramane 2PAC THE BEST RAPER.Era intradevar un foarte bun cantaret de RAP piesele lui sunt facute pentru muzica si genul RAP.Este o placere sa le asculti chiar si acum cand pe 2PAC nu il vedem pe scena.Daca este mort Dumnezeul sa il odihneasca in pace ,daca este viu si se va intoarce RAP-UL si noi vom avea de castigat ceva de calitate pentru ca era intradevar un RAPER DE CALITATE era intradevar 2PAC THE BEST ...RESPECT 2PAC !!!

  RăspundețiȘtergere
 25. :-? Nush ce sa cred ..eu sper sa fie inca in viata !..

  RăspundețiȘtergere
 26. De ce ar reveni 2pac in 2014? Eu nu vad de ce si-ar face o revenire daca inca m-ai traieste. Sa se arunce iar in gura lupului ? sa-si puna iar viata in pericol? cand ar putea trai bine mersi in anonimat (200% are bani cat sa-i ajunga toata viata)

  Daca nu este mort si inca traieste si-a facut o iesire perfecta ca la carte (o iesire care va ramane in istorie) . Nu vad de ce ar mai risca si sa se intoarca ... in viata de rapper

  RăspundețiȘtergere
 27. Chiar daca 2Pac este viu ,o duce bine mersi oricum . Nu ar mai avea de ce sa se intoarca iar in viata tumultoasa de rapper..

  RăspundețiȘtergere
 28. 2pac o sa vina sa schimbe mentalitatea copiilor tineri din america au ajuns intr-un rahat de muzica prea comerciala in america singuri care mai fac muzica de buna calitate sunt dmx si mgk

  RăspundețiȘtergere
 29. pai sa va zic eu ceva!
  2pac traieste pentru ca el a trait inca 7 zile dupa ce a fost impuscat si dupa ce esti impuscat cu 7 gloante nu mai ai sanse sa scapi. in primul rand nu s-au gasit poze de la autopsie, si 2 pac sia pus pe un site o poza cu el deshumat, si cenusa ramasa de la incimerare putea fi a altcuiva sau o cenusa de la niste lemne arse, iar inamici lui credeau ca l-au omorat. eu va garantez ca 2pac isi va face aparitia in 2014, daca nu isi va face aparitia sa mor eu. Va dau adresa mea de mess(va rog sa o bagati alexandru_cg@yahoo.com) pt mai multe informati

  RăspundețiȘtergere
 30. si.a inscenat moartea din cauza grupului illuminati, cautati pe youtube RAIN MAN si veti vedea de ce a facut asta. Daca nu facea asta ei il defaimau si apoi il omorau. Din cauza lor a murit si michal jakson, Dmx e la pucarie etc. Veti vedea acolo tot!

  RăspundețiȘtergere
 31. Nu pot sa cred ca este mort si in plus de asta legea lui interzice incinerarea . Sunt mult prea multe indicii ca el este viu, mai ales in versurile melodiilor si dupa cum ati vazut cu totii el isi prevedea moarte cum e posibil ? . Thug Life boyz

  RăspundețiȘtergere
 32. Eu cred ca e viu tupac 70%viu 30%e mort.
  Respect tupac rar vezi un rapar ca Tupac

  RăspundețiȘtergere
 33. Inca un motiv ca tupac e viu
  La autopsie nu avea tatuajul!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 34. nu pot sa cred ca 2pac a murit , nu este posibil ca un asa rapper sa moara RESPECT 2PAC

  RăspundețiȘtergere
 35. :) daca pac traieste si a inscenat totul , el nu va mai aparea niciodata in fata noastra , asa se fac intelegerile .. de acest gen si nu se fac cu prietenii .. :)

  RăspundețiȘtergere
 36. mai baieti..2pac nu este mort traieste daca ati asculta mai atenti melodiile care le canta ati intelege destul de bine..a fost o inscenare a vrut sa afle ce se intampla cu B.I.G Small dar lucruriile au luat alta intorsatura, si nu vorbesc prostii...oricum Tupac Shakur TRAIESTE ii duce viata pe o insula alaturi de cei dragi lui \/ Respect!
  ||||

  RăspundețiȘtergere
 37. 2pac sper ca este viu , cel mai tare rapper el a fost regele , este si va fi RESPECT 2PAC!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 38. 2 pac traieste, insa il cheama Tha Realest. uitativa pe net sa vedeti miscarile si vocea lui.

  RăspundețiȘtergere
 39. si va rog uitativa la tatuajele pe care le are the realest

  RăspundețiȘtergere
 40. ce oameni nebuni,2pac traieste

  RăspundețiȘtergere
 41. traieste sunt prea multe dovezi..

  RăspundețiȘtergere
 42. 2Pac este viu 200%!! Sute de manelisti din Romania impreuna nu se compara cu Tupac Shakur RESPECT 2PAC!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. retardule cum pula mea sa il compari ma pe tupac cu manelistii tai din romania?!

   Ștergere
  2. Asa comparatii sa tot faci, ma

   Ștergere
 43. Tupac o sa ramana o amintire care no poti uita dar deja suntem in 2013 si el a murit in 1996, ce mama draku au trecut 17 ani si el nu sa aratat eu gandesc asa mi-am inscenat moartea dar in 17 ani sa nu ma arat e chiar culmea dupa 17 ani ce dusmani poti sa mai ai??? E un lucru clar tupac e mort mort va ramane dar pt noi fani mereu va fi viu

  RăspundețiȘtergere
 44. Sunt multe dovezi si multe coiincidente care te fac sa nu mai crezi nimik si sunt chiar multe prea multe variante nu ne putem noi da cu parerea fratilor ca nu stim daca e viu sau mort toti am vrea sa fie viu si credem ca e viu pentru ca il iubim si ii iubim muzika dar fratilor sa fim seriosi chiar daca ar fi viu nu ar veni si eu vreau sa cred ca e viu si cred 70 % dar mai sunt si dovezi ca e mort tatuajul de la autopsie dispare si stim si noi ca orice autopsie se face cu fata la aparat nu cu capul intro parte poze de la autopsie sunt dar cu minciuni este doar 1 in care nui apare tatuajul a mai zis cineva ca moartea lui chiar a fost inscenata si a vrut sa reapara pentru mai multi bani dar zike unu ca a dat o cisterna peste el va dau exact ce a scris el: Ma uit la comentariile voastre si vad ca foarte foate putini oameni cunosc adevarul,Adevarul e ca DA ia fost inscenata moartea nu si-a insecanat el a vrut sa dea un interviu la Paris sa-i dezvaluie pe grupul Masonic (Illuminti)dar din greseala absolut din greseala in limuzina lui in drum spre Paris a intrat o Cisterna din care sa rezultat o explozie.
  Credeti sau nu asta e purul adevar tot ce vedeti ,povesti etc e pt. a amagii lumea cu basme .EL E MORT DE AIA NU SA INTORS.. e o posibilitate si cred si din ea ceava cred si eu ca pac e viu dar cred si ca e mort nu pot sa cred 100% ca e mort dar nici 100% ca e viu cred ca e viu vreo 70% asa si mor 30% iii ascult melodiile si il respekt mult si daca ar aparea lear da clasa la toti ratati astea cum ar fi bug mafia se cred si ei raperi cum ar fi parazitii si altii sunt niste manele cu injuraturi cantecele astora numai tupac site ce e rapul si nimeni nu mai stie . VIUUUUUUUUUU SAU (mort) da mort nu prea cred tot el sitie ce e aia rap si daca iti vorbeste un rahat destea ca uzii din bug mafia de rap mai bine teai pisa pe el decat sal asculti dar cand pronunta 2 pac rap ingheata toti orintorinci astea care e cika is raperi

  RăspundețiȘtergere
 45. Am auzit se la un prieten , fan mare a lui 2pac.ca trupul lui a fost ars si scrumul sau cum se zice il are mama lui in casa . Si apropo nu asculrati rap romanesc si nici lil wayne sau t pain si cacati de astea ascultati urm. legende 2Pac. eazy e. biggie smalls. mac dre. dmx. snoop dogg. odb. trupa NWA si cea mai legendara. ice cube. big L. big pun. master jay lauryn hill. Si cam atat asta e cel mai tare rap de calitate. NU ASCULTATI ALTCEVA DACA VRETI SA FITI RAPPERI OK?

  RăspundețiȘtergere
 46. Si cypries hill sa nu uitati

  RăspundețiȘtergere
 47. respect tupac !!!!!!!!!!! regele rapului

  RăspundețiȘtergere
 48. multi retardati pe aici... va bateti pl de king of rap...

  RăspundețiȘtergere
 49. https://www.youtube.com/watch?v=LWa-clWMZ7Q

  RăspundețiȘtergere
 50. https://www.youtube.com/watch?v=20qz3nFw_18

  RăspundețiȘtergere
 51. Tupac is not dead !

  Come to Jamaica and America S and see Tupac

  RăspundețiȘtergere
 52. Tupac e mort si toata lumea trebuie sa creada asta pentru ca tot ce auziti despre cum el ar fi in viata sunt inventii.Tehnolgia din Sua din anii 90' era la fel de dezvoltata ca a noastra din prezent , deci puteau foarte simplu sa lucreze toate filmele si melodiile pe calculator.Nu inseamna ca Tupac e viu doar daca auziti asta intr-un cantec.

  RăspundețiȘtergere
 53. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 54. http://www.documentingreality.com/forum/f237/tupac-shakur-death-picture-11749/
  asta pare ca fiind o poza destul de convingatoare

  RăspundețiȘtergere
 55. Bai chiar daca e in viata ...Ceea ce e evident
  De ce ar mai aparea pe scena ca sa se complice iar cu illuminati si toate cele?
  Omu e bine mersi,are alta identitate,fumeaza iarba in fiecare zi si nu are nici o treaba ;)

  RăspundețiȘtergere
 56. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 57. cred ca aceeasi chestie a vrut sa faca si 50 Cent...parerea mea...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu poti compara pe 50 cent cu tupac! ... ala nu e rapper e un gascan .. cu piese despre femeie , bani, masini .. singurul rapper cu care tupac ar putea fi comparat este eminem dar tupac ar castiga detasat!

   Ștergere
 58. Toti se gandesc ca si-a inscenat moartea si se dau diferite indicii in presa cum ca ar fii in Haiti etc.
  Tupac traieste si.el a vrut ca aceste informatii (cu adidasi in clip), cu autopsia si tatuajul sa ajunga la voi, pentru a va arata un adevar FALS.
  Este retras probabil pe o insula si incearca sa gaseasca metode de a scapa de masoni…
  am 16 ani … si cred ca v-am oferit o informatie mai buna decat toti inteligentii astia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 59. Mort sau viu 2pac este si va fi mult timp deacum incolo cel mai bun rapper !! Nu trebuie sa mai puneti botu la vrajelea tutoror ..! Ceea ce conteaza e ca tupac a lasat pentru noi adevaratul rapp .. Respect Tupac Shakur .. respect omul care a ,, reconstruit,, america ..cine are cap sa inteleaga !

  RăspundețiȘtergere
 60. 2pac Traieste Prin Fie Care Play Dat De Noi Totii Fanii Lui , La FEL si Elvis Presly Michael Jackson Aaliyah Etc Respect Tuturor Fanilor Negrii Sau Albii Romani Sau Tiganii 2pac Traieste Prin Noi

  RăspundețiȘtergere
 61. 2 pac traieste ,am baut eu ieri o bere cu el

  RăspundețiȘtergere
 62. Totul pleca de sus!!! EL este si poate o sa vina depinde de cum maraie ăștia! Fuck iluminări!

  RăspundețiȘtergere