23 martie 2011

Internetul a devenit extrem de periculos pentru masoneria mondiala

SUA si UE vor sa restrictioneze internetul si la nevoie chiar sa-l inchida complet. Google limiteaza accesul la unul dintre cele mai populare servicii ale sale: Google Video. 
Dezvaluirile si informatiile alternative oferite in principal de catre bloggeri si comunitati nedependente de mass media corporatista au devenit in ultima vreme tot mai numeroase si mai credibile, punand in real pericol campaniile de manipulare colectiva la nivel global.


Planul masonic de stavilire a acestei adevarate treziri mondiale contine 2 elemente:
1. Controlul si restrictionarea internetului pe diverse motive: de securitate, comerciale, administrative, etc. Astfel se creeaza bazele unei cenzuri globale a internetului dupa modelul experimentat in China, a detectarii si reprimarii opozantilor dictaturii noii ordini mondiale.
2. Preluarea subiectelor asa zis "conspirationiste" de catre mass media aflata sub control masonic. Crearea de falsi opozanti si directionarea curentului de trezire pe linii moarte.Una din masurile de control aparute recent in SUA este o propunere legislativa ce ar acorda Preşedintelui Obama autoritatea de a închide reţelele publice şi private de comunicatii - incluzând restricţiile de trafic internet - ca parte a unui plan de urgenţă. Proiectul de lege a fost introdus de John Rockefeller, senator democrat de Virginia de Vest.
The Cybersecurity Act of 2009 (PDF) ii ofera de asemenea presedintelui posibilitatea de a declara “o stare de urgenta in ciber-spatiu” astfel incat se poate merge pana la inchiderea sau limitarea drastica a traficului pe internet in “interesul securitatii nationale”. Documentul nu specifica insa limpede care sunt conditiile necesare declararii unei astfel de stari de urgenta in ciber-spatiu, conceptul de interes al securitatii nationale fiind definit prea vag.

Si in Europa exista demersuri similare de cenzurare a internetului, mascate sub reglementari comerciale si ale telecomunicatiilor. In luna mai urmeaza sa fie votate in Parlamentul European propuneri legislative ce vor limita accesul la internet. Daca sunt adoptate legile vor permite providerilor de internet sa impuna ce aplicatii sau site-uri avem voie sa folosim in internet. Download-ul peer to peer ar putea fi interzis si de asemenea sunt vizate limitarea aplicatiilor care permit telefonia gratuita prin internet. (Detalii la: http://www.laquadrature.net/Telecoms_Package) Toate aceste ingradiri la nivel european vin dupa o serie de planuri promovate anterior, de cenzurare a blogurilor la nivelul UE, implementarea unui sistem centralizat de supraveghere de tip web 3.0 si implementarea unor legi abuzive privind internetul in Franta.

Nici Google nu este in afara acestui plan de ingradire a libertatilor. Compania a inchis recent pentru publicul larg, posibilitatea de a face upload la fisiere de tip video pe portalul sau specializat "Google Video". De asemenea accesul la facilitatile de tip "cele mai vizionate/cele mai postate filme", a fost desfiintat. Aceasta masura vine fara indoiala in urma succesului gigantic de care s-au bucurat la nivel global filme on-line precum Endgame, The Obama deception, Imaginea de ansamblu (The Big Picture), Partea a 3-a a primei serii a filmului Zeitgeist si alte filme ale curentului ce se opune dictaturii mondiale masonice ce utilizeaza tehnologia intr-un mod malefic.

In ciuda detinerii controlului asupra majoritatii mass media, masoneria mondiala este pe cale sa piarda definitv razboiul informational. Adevarul nu mai poate fi stavilit oricata cenzura si oricate masuri restrictive se vor adopta. Iar masurile nepopulare fac si vor face tot mai vizibil planul de instaurare a dictaturii totale. 

Cititi si

Nicolas Sarkozy face presiuni pentru implementarea unei legi abuzive privind internetul


7 comentarii:

 1. este groasa rau ..mai nene!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Este groasa...da' de lungime. nu spui nimic ? ;-))) da... oamenii se trezesc,cred ca acest acest lucru se va accelera in perioada imediat urmatoare.

  RăspundețiȘtergere
 3. N-as crede ca populatia sa se trezeasca la realitate...... dar o masura de precautie pt. ei nu strica, totusi sa tinem cont ca app 60% daca nu mai mult din populatia glopului crede inca,ca Soarele se invarte in jurul Pamantului.
  Super Blogul.....tino tot asa !

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu vad ce legătură are geocentrismul vizavi de heliocentrism cu întreruperea sau limitarea internetului

  RăspundețiȘtergere
 5. daca asa au de gand astia.. atunci sa speram, spre binele tuturor ca site-uri ca acesta sa deschida mintile si ochii cat mai multor oameni.. altfel e vai de noi.. cata ignoranta este.. cand le spui verde in fata ca sunt complet manipulati si sclavi ai masonilor/illuminati iti rad in nas si spun ca esti nebun..

  RăspundețiȘtergere
 6. in ce lume traim,nu cred ca putem face noi ceva,cativa tantari care am intrat din greseala pe acest blog,eu personal stau de ceva ore citind pe aici aproape tot,nu stiu,mi se pare de domeniul SF!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. da asa este ...au incercat mai multi sa ii desconspire dar nu au reusit...au devenit o adevarata armata si,.... inca mai racoleaza!!!!

  RăspundețiȘtergere