30 martie 2011

HAARP, Japonia

 
Cutremurul şi tsunami-ul din Japonia reprezintă, cu siguranţă, dezastrul cel mai mare din ultima perioadă din întreaga lume. Mulţi spun că a fost un simplu dezastru natural, dar haideţi să luăm în considerare şi o altă variantă: poate că a fost provocat artificial, de mâna omului, cu ajutorul tehnologiei HAARP.
Pentru cei care nu cunosc ce reprezintă HAARP, iată adevărul despre acest program: HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program sau în traducere, Programul de cercetare al aurolelor active de înaltă frecvenţă), este un proiect de cercetare al Forţelor Aeriene Americane, Marinei Americane, Universităţii din Alaska şi al Agenţiei americane de cercetare al proiectelor avansate în apărare (DARPA), ce are ca scop conducerea de experimente inovatoare în fenomenele ionosferice ale Pământului.

Programul HAARP deţine o serie de antene uriaşe care se află localizate în Gakona (Alaska) şi aflate pe un teren aparţinând Departamentului Apărării al SUA. Aceste antene analizează proprietăţile de bază ale ionosferei şi analizează potenţialul dezvoltării unei tehnologii de comunicare prin ionosferă.
Acestea sunt informaţiile oficiale pe care le oferă guvernul american despre programul HAARP. Adevărul este însă altul…De fapt, HAARP este folosit ca un instrument perfect pentru a crea fenomene ca: uragane, tornade, tsunami şi cutremure. De asemenea, el poate modifica starea psihică a oamenilor.

Dacă devastatorul cutremur din Haiti din ianuarie 2010 a fost creat cu ajutorul tehnologiei HAARP de ce cutremurul din Japonia n-ar fi putut fi creat cu aceeaşi tehnologie? Totul e posibil. Dar care ar fi fost adevărata motivaţie? Cine ar fi urmărit ca Japonia să fi fost cu adevărat distrusă? Şi atunci mi-am adus aminte de sionism, Illuminati, francmasonerie, familia Rothschild…într-un cuvânt ocultiştii care controlează întreaga lume.

De ce vor ei ca tocmai Japonia să fie pusă în genunchi? Pentru că Japonia înseamnă robotizare. Viitorul, aşa cum îl văd japonezii, este cel al roboţilor, care să ajute întreaga societate omenească. Dar, un viitor al roboţilor şi un standard foarte înalt de dezvoltare şi prosperitate a omului nu se potriveşte cu visul francmasonic de dominare a lumii. Francmasonii oculţi doresc putere şi bogăţie doar pentru ei, iar restul lumii să le fie subordonat. Ei reprezintă despotismul oriental, pe când Japonia reprezenta viitorul civilizaţiei occidentale…până la cutremurul şi tsunami-ul din martie 2011.
Acesta e doar un punct de vedere…dar de ce nu l-am putea lua în considerare?

3 comentarii:

  1. Incredibil! Pare atat de greu de crezut, dar ceva imi spune ca e posibil...

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am auzit de multa vreme o asa prostie! Daca autorul fanteziei HAARP de mai sus ar fi citit citeva notiuni de baza in geologie (tectonic plates, subduction zones) poate ar fi inteles ceva despre cutremure si tsunamiuri. Astep cu nerabdare explicatii pentru lasarea brumei, ploaia cu grindina, etc. Banuiesc ca fenomenul curcubeului e clar o actiune tehnlogica secreta americana...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand am aflat de cutremur imediat m-am gandit la ipoteza asta, un argument puternic care imi sustine ipoteza ?Stim bine ca grupurile oculte se folosesc de numerologie, este ceva perfect ce nu da gresi, sa nu uitam de 11 septembrie, cauta evenimente petrecute pe data de 11.De exemplu Michael Jackson a murit pe 25, Ceausescu la fel, dar au o legatura ce-i doi, masoni au asteapta sa le scada din popularitate ca poata sa ii ucida .

    RăspundețiȘtergere