25 martie 2011

Gaddafi va inarma UN MILION de civili in urmatoarele ore, pentru ca „petrolul libian sa nu incapa in mainile Occidentului” … CE SE VA INTAMPLA DACA O VA FACE?


Gaddafi înarmează civilii. Guvernul libian va distribui arme unui număr de peste un milion de bărbaţi şi femei, în următoarele ore, a anunţat agenţia de stat libiană, citată de NewsIn.
Gaddafi a anunţat duminică dimineaţă că va deschide depozitele de armament.
Va fi un război lung“, a avertizat liderul libian Muammar Gaddafi într-o nouă intervenţie telefonică la televiziunea de stat. Gaddafi a avertizat Occidentul că nu îl va lăsa să exploateze petrolul libian şi a acuzat forţele aliate de terorism. Este al doilea mesaj transmis de Gaddafi după începerea operaţiunilor militare din Libia. Sâmbătă, la scurt timp după declanşarea atacurilor, colonelul a avertizat că va deschide depozitele de arme şi va înarma poporul, ca să apere independenţa şi onoarea Libiei.


Femeile, bărbaţii şi chiar copiii sunt pregătiţi să lupte astăzi. Vom fi victorioşi, iar voi veţi fi înfrânţi. Acesta este un moment măreţ pentru noi. Este cel mai important moment pentru noi. Tot poporul este alături de mine. Şi ne încurajează asaltul împotriva voastră. Întreaga Libie se va revolta. Şi vom împărţi arme tuturor libienilor. Oricine va colabora cu voi va fi eliminat. Nu mai este vorba de o chestiune internă. A devenit o confruntare între poporul libian şi neonazişti. Noi nu vom da niciun pas înapoi. Vă spunem chiar de acum că nu vom muri, vă vom pedepsi pe voi. Voi veţi fi cei care vor muri în această luptă. Toate popoarele lumii sunt alături de poporul libian, chiar şi fără mine adresându-mă lor şi contestă această agresiune. Nu ne temem nici de avioanele voastre, nici de bombele voastre. Noi suntem aici pe pământul nostru. Suntem pregătiţi să păzim acest teritoriu centimetru cu centimetru în faţa intruşilor “, a adăugat Gaddafi.

2 comentarii:

  1. Are dreptate Gaddafi,de la bun inceput mi s-a parut ciudata interventia atator tari,ceva mirosea a ``jaf la drumul mare``si bine le-ar face sa li se intoarca impotriva,insa e pacat de ceilalti oameni, care vor muri nevinovati,din pricina unor presedinti lacomi care nu se mai satura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din inceput "m-am rugat" ca Gaddafi sa contra-atace.Nu trebuie sa dezarmeze!Trebuie sa le arate intrusilor astora, ca ei sunt stapani pe teritoriul lor.Nu trebuie sa se creeze un precedent din atacul asta fara nici o baza logica.Eu nu cred ca daca impotriva guvernului SUA s-ar fi ridicat din popor cativa "rebeli", ar fi pus mana pe cateva orase iar apoi guvernul ar fi inceput sa traga in ei, vreun stat ar fi intervenit.Nici vorba...

    RăspundețiȘtergere