29 martie 2011

Cimitirile masonilor din SUA (foto)

Prima loja masonica  din Statele Unite ale Americii a fost infiintata in statul Massachusetts in anul 1733 de catre Henry Price, zis si parintele Francmasonilor din America. Este cosiderata a fi cea de a treia loja din lume, dupa cea din Anglia(1717) si Irlanda(1725). Momentam, in statul Massachusetts sunt 235 de loji si in jur de 40.000 de mebrii.  Incercari de a creea loji in Noua Lume au fost si inainte de 1733, dar Henry Price(nascut in Anglia) a fost omul.

   Dupa aproape 3 secole de ocupatie masonica a SUA, majoritatea americanilor nu are nici cea mai mica idee de conspiratia in care traiesc. Peste tot, dar absolut peste tot simbolurile masonice iti atrag atentia. De la bancnota de un dolar pana in cimitirele pagane din peninsula Cape Cod(Massachusetts), dar chiar si logouri de supermarket. Temple masonice sunt in fiecare orasel din peninsula Cape Cod, aceasta fiind cel mai sigur ascunzis in trecut, dar si in prezent. Ritualurile de initiere in  masonerie, implica si relatii homosexuale, mai precis penetrarea celui initiat de  catre unul deja initiat. O fi oare doar o simpla  coincidenta ca ultimul orasel din capatul peninsulei este cunoscut ca si capitala homosexualilor din lume? Da, este adevarat ca Provincetown( Partztown, n.a.) este  Sodoma  vremurilor noastre, unde gomoria  este acceptata ca normalitate.

   In peninsula au palate  milionarii masonici ai intregii lumi. In sudul peninsulei sunt situate doua insule, una mai mare ca cealalta: Nantuket si Martha’s Vineyard, cea din urma fiind locul preferat de petrecere a vacantei de vara, a actualei familii prezidentiale, Obama. Martha’s V. este cunoscuta ca unul dintre  locurile de relaxare ai  celor mai influenti oameni ai S.U.A.  O fi oare alta coincidenta? As vrea sa n-am dreptate, dar stim cu totii ca nu-i asa!  Pozele vorbesc de la sine!
   Iata cateva fotografii facute de acelasi cititor la cimitirele pagane din peninsula CAPE COD:

 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu