27 februarie 2011

Experiment uimitor: indiferenţa ucide!

Urmaream zilele trecute un experiment al Dr. Emoto Masaru cu orez. El a luat 3 borcane cu orez peste care a pus apa. In fiecare zi, timp de 30 de zile, a spus “Multumesc” primului borcan cu orez, “Esti un idiot!” celui de al doilea borcan, pe cand pe cel de al treilea l-a igonat complet. Te las sa urmaresti video-ul de mai jos pentru a afla rezultatul experimentului.


Concluzia e simpla: indiferenta ucide. Cuvintele sunt puternice.

Ofera atentie celor din jur. Intreba-i cum sunt, ce mai e nou cu ei, spune-le o vorba buna, felicita-i pentru reusite, imbarbateaza-i pentru nereusite.

Oamenii din jurul nostru prind viata atata timp cat simt caldura noastra fata de ei, atata timp cat ii iubim si le-o aratam intr-un fel. Ingnorandu-i ei devin gri, ca umbrele pe asfalt in amurg…

In cautarile noastre nebune de zi cu zi uitam deseori ca lucrurile simple sunt cele care fac viata mai frumoasa. Si tot ele fac o diferenta in viata oamenilor de langa noi.

Adu viata in lumea din jurul tau. Si culoare!

2 comentarii:

  1. superb...este purul ADEVAR! pacat ca noi ne cramponam in banal,neimportant si nesemnificativ in loc sa ne concentram pe lucrurile esentiale.

    RăspundețiȘtergere
  2. viata e simpla si scurta...noi o complicam inutil si apoi ne plangem

    RăspundețiȘtergere