1 februarie 2011

Arhiva 2

ONU & 1EURO


Simbolul ONU are 13 ramuri de maslin pe fiecare parte, in timp ce moneda de 1 euro a fost marcata cu 6 stele, 6 dungi si inca 6 stele. (6-6-6)
ADEVARUL DESPRE ILLUMINATI http://www.youtube.com/watch?v=6UDi_P6Bzl0

TELEFOANE


APPLE

Sigla APPLE reprezinta de fapt pacatul suprem comis de Adam si Eva atunci cand Adam a muscat marul din gradina Eden, fiind tentati de Satan. Cand au scos la vanzare primele calculatoare APPLE ele au aparut la pretul 666 de dolari bucata.daca a fost coincidenta, asta hotarati voi...

RULETA

Suma celor 37 de numere ale ruletei este 666. Coincidenta sau nu ? Invataturile ortodoxe ne spun ca jocurile de noroc sunt tot momelile dracilor. Ganditi-va...

Apocalipsa Sfantului Ioan: 13/18 :

13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,

18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

VISA


Is VISA 666 ?

http://www.youtube.com/watch?v=wAueZYQk7zg

NEW WORLD ORDER

Finalul crizei este razboiul nuclear ce va aduce la o noua ordine mondiala, asa cum a fost si cu primele razboaie mondiale.

URMARITI MINI-DOCUMENTARUL:

http://2blackjack1.wordpress.com/2010/03/03/finalul-probabil-al-crizei-the-new-wolrd-order/

SIGLE SI LOGURIMichael Jackson omorat de Illuminati

Mesaj sublim in filmul "this is it" facut dupa moartea sa : demonul baphometIn urmatorul video M.J. recunoaste chiar el ca este victima unei conspiratii : -> http://www.youtube.com/watch?v=UwXVNWFhPIM (tradus in limba romana)

Urmatiri cele doua video pentru a intelege mai multe despre moartea lui M.J. si despre implicarea illuminatilor in muzica:

Partea 1: http://vimeo.com/16292834
PARTEA A 2-A: http://vimeo.com/16277593

Peste 500.000 de sicrie de plastic descoperite in Georgia, USApeste 500.000 de sicrie au fost descoperite pe o proprietate a guvernului American in statul Georgia. Nimeni nu stie ce intrebuintare au dar, exista multe suspiciuni. Una dintre ele ar fi, asteptarea unui atac cu arme biologice sau chimice in viitorul apropiat in Georgia sau apropiere, acolo aflandu-se unul dintre cele mai mari aeroporturi Americane. Ce le pregateste guvernul American platitorilor de taxe, numai ei stiu, noi nu ramanem decat sa stam informati in legatura cu orice lucru descoperit si sa asteptam politicienii sau autoritatile sa ofere niste explicatii.

WORLD TRADE CENTER in flacari pe bancnotele din america

Incredibil: pe bancnotele de 10, 20 , 50 si 100 de dolari (aparute cu 5 ani inainte de dezastru) daca sunt indoite se poate observa un mesaj ascuns al illuminatilor.... turnurile WTC si Pentagonul ard in flacari.

urmariti video pentru a va convinge : http://www.youtube.com/watch?v=n0gLrPv5vvM

http://www.youtube.com/user/MrShen3#p/f/35/lESol88wOi0
http://www.youtube.com/user/MrShen3#p/f/36/hT-po-tmJRc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu