1 februarie 2011

Arhiva 1

UE


NEW LOGO UE = ALL SEEING EYE = ILLUMINATI SYMBOL

Aceste imagini au fost filmate la sediul UE de la Bruxelles, unde ministrii de finante ai tarilor membre s-au intalnit pentru a gasi solutii pentru stoparea crizei. Curios este ca pana acum n-am mai vazut acest ” logo” al Uniunii Europene. Sa se datoreze faptului ca Federal Reserve a deschis o linie de credit, in dolari, pentru Europa? Simbolul Illuminati care apare asta ar parea sa indice: o Europa sub “ochiul” atotvazator al bancherilor americani. Noua Ordine Mondiala este aici iar ei ne-o spun intr-un mod direct dar discret: ” cine are ochi sa vada”, cine nu, sa doarma in continuare.
http://mucenicul.wordpress.com/2010/05/14/nwo-si-noul-logo-al-ue-video/

CERN = SIGLA FORMATA DIN 6-uri
MISTERIOSUL PROIECT DIN ELVETIA (cel despre care se vehicula ca este posibil sa produca GAURA NEAGRA si despre care nu s-a vorbit foarte mult. La scurt timp dupa inceperea proiectului [pentru ca nu puteau tine chiar secret un proiect atat de mare] s-a anuntat si sfarsitul lui,ca scuza invocand faptul ca s-a defectat)

Lupta pentru simboluri: Unde-i Crucea de pe ambulanţe?

http://savatie.wordpress.com/2010/06/08/lupta-pentru-simboluri-unde-i-crucea-de-pe-ambulante/

Accidentul aviatic cu politicienii polonezi

The Illuminati -> the author of Polish aircrash from Smolensk....

vizitati cele 3 link-uri pentru a intelege totul despre acest accident inainte de a comenta
http://saccsiv.wordpress.com/2010/04/11/polonia-avea-tendinta-de-a-nu-merge-in-rand-cu-lumea-conducerea-poloneza-a-murit-va-merge-de-acum-polonia-in-rand-cu-lumea/

http://saccsiv.wordpress.com/2010/04/24/video-daca-e-real-este-extrem-de-grav-cameramanul-ce-a-filmat-epava-avionului-in-care-a-murit-presedintele-polonez-a-fost-asasinat/

http://www.ziare.com/europa/polonia/supravietuitorii-accidentului-avionului-polonez-executati-de-rusi-video-1015692

This is a card game made in 1995 called illuminati

There is a REAL group called the illuminati out there! Made up of 13 bloodline families dating back over 500 years! Look close at the cards it shall give you a wake up call!

VIDEO CU SUBTITRARE IN LB ROMANA:
http://www.youtube.com/watch?v=vOQM45vQwZ4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu