6 noiembrie 2010

Fiara: un nume înspăimântător, dar neîntâmplător, pentru limuzina preşedintelui SUA

Preşedintele SUA se plimbă într-o limuzină supranumită, deloc întâmplător, The Beast – „Fiara”. Maşina nouă a fost construită special pentru Barack Obama de firma General Motors şi a fost finalizată în luna ianuarie 2009. Cu o caroserie de Cadillac, acest autovehicul este considerat a fi cel mai sigur din lume, oferind nivelul de protecţie al unui buncăr. În plus, acesta este dotat cu sisteme de comunicaţie ultraperformante.„Prima limuzină” a atras atenţia presei încă de la începutul lunii ianuarie, comentându-se in extenso diferitele caracteristici şi detalii ale vehicului. Foarte semnificativ însă, presa a trecut cu multă uşurinţă peste porecla acestui vehicul – de ce tocmai The Beast, echivalentul englezesc pentru Fiara din Apocalipsă?! Presa a afirmat că numele a fost sugerat de dimensiunea, greutatea şi nivelul de protecţie al limuzinei.

Pe de altă parte însă, despre preşedintele SUA, Barack Obama, Henry Kissinger (binecunoscut membru al Consiliului pentru Relaţii Externe, Bilderberg, Comisia Trilaterală, Shriner, francmason, care participă la ritualurile satanice de la Bohemian Grove) a afirmat că este cel mai indicat pentru a implementa Noua Ordine Mondială. Cu siguranţă că numele funest Fiarei apocaliptice ales pentru maşina în care se plimbă acest personaj – Obama – nu este întâmplător!

5 comentarii:

 1. da nu este intamplator,a fost ales de poporul american prin alegeri libere ceea ce in Ro nu o sa avem niciodata

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. zici ca esti prost..

   Ștergere
  2. Sa mori tu ca acolo sunt alegeri libere? Ce?Tu nu esti liber? Nu ai vrut democratie? Uite ca ai.Si e democratie de care au si sclavii americani.Ce nu-ti convine? Nu l-ai votat liber pe basescu? Nu ai libertate? Ce au americanii in plus fata de tine decat salarii mai mari? Gata.Din 89 suntem cu totii liberi nu?

   Ștergere
 2. tu esti chiar bomba? tu crezi ca obama a fost ales prin alegeri libere? sau a fost pus de cineva presedinte?

  RăspundețiȘtergere
 3. Saracul om cu alegerile lui libere este un naiv visator (adica doarme). Traiesc in America si stiu f. bine situatia de aici si internationala.
  Povestea cu alegerile libere este o propaganda si circ, ca si multe altele, ca sa dea sclavilor impresia ca au un cuvant de spus. Aici lumea doarme mai solid decat in tzara si este mult mai bine spalata la creieri de media ... "noi muncim, noi nu gandim".

  RăspundețiȘtergere