18 noiembrie 2010

Cutremur sau HAARP în Haiti?!


Pentru cei care nu stiu HAARP este acronimul pentru High Frequency Active Auroral Reasearch Program. Proiectul HAARP a fost dezvoltat începând cu anul 1992 în Alaska, într-o zonă izolată, situată lângă orăşelul Gakona. Pentagonul a construit aici un transmiţător foarte puternic, ce poate transmite peste 3000 de megawaţi în straturile superioare ale atmosferei. HAARP funcţionează la capacitate maximă din anul 1997, când au fost puse în funcţiune cele 180 de turnuri cu o înălţime de 21 de metri care constituie un complex de transmiţătoare. Proiectul este condus de Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate. Pe site-ul oficial (http://www.haarp.alaska.edu) se arată că “HAARP este conceput ca să inducă modificări mici de temperatură în ionosferă, ale caror rezultate şi influenţă pe Terra, sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP.” Pentagonului susţine că HAARP are ca destinaţie “exploatarea ionosferei în scopurile Departamentului Apărării”.

Controverse

Opozanţii HAARP susţin că antenele speciale prin care se controlează modificările din ionosferă, afectează de fapt atmosfera şi scoarţa terestră într-un mod extrem de grav. Unul dintre aceştia, pe numele său Nicholas Begich, a declarat că “HAARP este, în realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă – viu sau mort – generând fenomene absolut devastatoare”.
Dr. Rosalie Bertell, se numără şi ea printre cei care susţin că HAARP este cu totul altceva decât susţine guvernul american. “Deşi guvernul vrea să ne facă să credem că High Frequency Active Auroral Reasearch Program este un banal program de cercetare academică, lucrurile nu stau deloc aşa. HAARP este o armă meteorologică. Pe lângă aceasta, pot fi influenţate mişcările plăcilor tehtonice şi manipulate procesele de gândire şi emoţionale ale oamenilor. Aceste rezultate se obţin prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasă frecvenţă, ce prezintă însă o intensitate ridicată”, explică dr. Rosalie Bertell. Tot ea susţine că utilizarea acestui sistem produce găuri în statul de ozon şi rupturi de foarte lungă durată în statul ce protejează Terra de radiaţiile cosmice.

Victime?

Cei care susţin că HAARP este cu totul altceva decât ceea ce declară guvernul american, afirmă că sistemul a fost folosit în timpul administraţiei Bush. Ţinte au fost ţările din celebra “axă a răului. Coreea de Nord, una dintre aceste ţări, a avut parte de o perioadă îndelungată de secetă, pentru ca ulterior să se confrunte cu inundaţii majore. Aceste schimbări climatice au dus la distrugerea sistemului agricol al acestui stat, nord-coreenii fiind ulterior nevoiţi să importe alimente în cantităţi enorme. Alte state care par a fi lovite de HAARP sunt Cuba, Iran, Irak, Afganistan şi Siria. Scenariul este similar celui din Coreea de Nord. Întâi secetă cumplită, ulterior inundanţii devastatoare, iar la final foamete ce determină autorităţile să crească importul de alimente.

Mai jos aveti o declaratie a General Dr. Emil Strainu despre HAARP in emisiunea Codul lui Oreste

http://www.youtube.com/watch?v=0luS6J2rZSE&feature=player_embedded

6 comentarii:

 1. Asta mi se pare o superaberatie, am citit-o peste tot.
  Daca este asa toata Rusia ar trbui sa fie ruine.
  Ha, ha, ha

  RăspundețiȘtergere
 2. daca ne gandim la succesiunea evenimentelor,nu pare de loc o aberatie...

  RăspundețiȘtergere
 3. daca ne gandim la succesiunea evenimentelor,nu pare de loc o aberatie...mai degraba un mare adevar

  RăspundețiȘtergere
 4. trist, in toate vedem ca se aproppie ziua pedepsei lui Dumnezeu, sa ne pocaim si sa ne intoarcem inima si fata catre Dumnezeu
  Vine Iisus

  RăspundețiȘtergere
 5. da frate intoarce fata catre dumnezeu si asteapta minuni
  dar mas bucura sa lupti si sa ceri ajutor

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu vedeti ca faza e pe bune??daca asa sa intamplat ..dar ce ziceti de cutremurul din Nepal??si ala tot cu HARRP a fost facut va garantez..mancamia-ti pula de muisti mergeti la supt de pula muistilor futu-va in cur cu sperma de muisti

  RăspundețiȘtergere