26 octombrie 2010

CERN = SIGLA FORMATA DIN 6-uri

MISTERIOSUL PROIECT DIN ELVETIA (cel despre care se vehicula ca este posibil sa produca GAURA NEAGRA si despre care nu s-a vorbit foarte mult. La scurt timp dupa inceperea proiectului [pentru ca nu puteau tine chiar secret un proiect atat de mare] s-a anuntat si sfarsitul lui,ca scuza invocand faptul ca s-a defectat)

7 comentarii:

 1. Frate, e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o, pe langa chestia cu tastatura telefonului (unde am scris un comentariu destul de lung)... Am citit toata pagina cu sigle si simboluri si am lasat asta cu cern la sfarsit pentru ca stiam ca este o aberatie totala... In primul rand am o intrebare: ai vazut schema acceleratorului? Sti de ce arata asa, in forma de sase?( asa arata sigla dar acceleratorul arata ca un opt) pentru ca particulele trec printr-o serie de tuburi inconjurate cu magneti care dau viteza particulelor (de obicei hadroni) (imi cer scuze ca acum dau o lectie de fizica, dar este scandalos ceea ce am citit mai sus). Particulele sunt introduse mai intai intr-un accelerator liniar (precum chestia aia de la 6 de sus). Acest accelerator le da viteza initiala de intrare in urmatorul accelerator circular. In acesta este pregatita particula pentru viteze foarte mari (99.9999% din viteza luminii). Dupa ce mai trece prin inca un accelerator mai mare, este introdusa in acceleratorul principal. In total sunt vreo 4 sau 5 acceleratoare. Sigla reprezinta schema sintetizata a acceleratorului (intreg). Din punct de vedere fizic nu aveau cum dracu sa il faca altfel!!!!! Documenteaza-te mai intai apoi baga d'astea pe site! Cum dracu sa bage acceleratorul liniar in unghi de 90 de grade sau altfel pe acceleratorul circulat???? Ba da voi ce dacu aveti in cap? Oricum l-ar fi facut tot sase ar fi iesit! Parca ati fi o adunatura de gaini. Si proiectul inca functioneaza! Habar n-ai cate descoperiri s-au facut cu ajutorul acestei masinarii, habar n-ai! Zici sa nu fim ignoranti, tocmai tu esti un ignorant, frate! Tu ai idee macar ce inseamna gaura neagra? Frate, citeste si tu cartile lui Einstein si ale lui Stephen Hawkings care nu cred ca au fost si nici nu sunt masoni... A fost o problema cu un segment care s-a defectat din cauza unei legaturi care nu a fost sudata ca lumea! D'aia a fost oprit. Dupa tine ar trebui sa traim la fel cum a fost in epoca medievala... Incult... Inculti... Ignoranti... Documentati-va, apoi comentati!

  RăspundețiȘtergere
 2. partea buna a ultimului comentariu(acela lung) este ca cei din epoca medievala au supravietuit inca "ceva ani" in schimb noi?....

  RăspundețiȘtergere
 3. da,ai dreptate anonim(cu comentariu lung)...dar masonii au ordonat sudura slabita la accelerator:)))))))

  RăspundețiȘtergere
 4. Propun admiministratorului, sa activeze optiunea conform careia numai cei cu cont google pot posta comentarii.Trebuie sa stim si noi, cu ce giboni ,,dialogam".

  RăspundețiȘtergere
 5. fratilor a innebunit lupu va zic io...

  RăspundețiȘtergere